Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-01-30. Vezi concursurile active aici.
Drum cu Prioritate iti face plinul si in 2016.

Concursul intitulat “Plinul de benzina” se desfasoara in perioada 11 - 29 ianuarie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea „Drum cu prioritatea”, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 16.00 – 19.00 PM.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte in intervalul orar 16.00 – 19.00 p.m, programul „Drum cu prioritate” cu Radu Constantinescu, iar la semnalul de concurs urmat de o intrebare, sa se inscrie trimitand SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom) cu textul DRUM urmat de raspunsul CORECT la intrebare. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis SMS-uri valide ce au fost receptionate de catre Europa FM.

Primul SMS receptionat, validat si avand raspunsul corect la intrebarea adresata, va fi sunat pentru a intra in direct si declarat castigator. 

Intrebarea adresata va fi din continutul emisiunii “Drum cu prioritate”.

In perioada 11 - 29 ianuarie 2016, se va organiza maximum un concurs pe zi, de luni pana vineri, cu premii sub forma de vouchere de carburant/carduri de carburant in valoare de 300 de lei fiecare.

Se acorda 15 de premii care constau in vouchere de carburant sau carduri de carburant in valoare de 300 de lei per concurs (zi).

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.

Voucherele de carburant sau cardurile de carburant pot fi folosite in statiile de alimentare specificate pe vouchere /card-urile de carburant de pe teritoriul Romaniei.