108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 15 smartwatch-uri Tellur, 15 casti Plantronics BackBeat Fit, 50 de borsete pentru alergare Isostar si 10 invitatii gratuite la Maratonul International Bucuresti!

 admin  2015.08.27  Diverse,Trageri la sorti,Invitatii  2023

concurs Isostar

Promotia "Darama "zidul" de la km 30 cu Isostar si castiga!" se va derula in perioada 17 august 2015 - 11 octombrie 2015, pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze minim un produs participant pe un bon de casa/ factura si sa se inscrie, in perioada campaniei, prin accesarea website-ului provocare.isostar.com.ro, pagina dedicata promotiei si completarea formularului de inscriere.

In cadrul prezentei promotii se vor acorda urmatoarele premii, prin tragere la sorti electronica:

  • 50 premii constand in; o Borseta pentru alergare Isostar
  • 15 premii constand in Smartwatch Tellur
  • 15 premii constand in Casca Plantronics BackBeat Fit
  • 10 premii constand in: o participare gratuita la Maratonul International Bucuresti

Acordarea premiilor se va face in cadrul a doua extrageri, dupa cum urmeaza:

  • prima extragere va avea loc in data de 25 septembrie 2015. Se vor extrage 10 castigatori ai premiilor constand in participare la Maratonul International Bucuresti;
  • in data de 12 octombrie 2015 se vor trage la sorti castigatorii celor 80 de premii;

PARTICIPA LA CONCURS

Maratonul International Bucuresti concursuri online concurs Isostar eveniment sportiv castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.