Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-12-23. Vezi concursurile active aici.
Pregateste-ti camara! Varsam zeci de premii in ea! Caru’ cu premii se rastoarna la ProFM.

De marti, 2 decembrie, Caru’ cu premii se rastoarna la ProFM.

Concursul se desfasoara in perioada cuprinsa intre data de 02.12.2014 si data de 22.12.2014.

Astfel, in perioada 02.12.2014 - 22.12.2014, de Luni pana Vineri, la orele 07, 12, 15 si 18, se va desfasura cate o sesiune de Concurs. Astfel, se vor organiza 4 Sesiuni de Concurs pe zi, iar pe durata Concursului se vor desfasura in total 60 de sesiuni de Concurs. In cadrul fiecarei sesiuni de Concurs se va acorda cate un premiu. Fiecare sesiune de Concurs dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului.

Persoana/ele care prezinta emisiunea „Pro FM” radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs va da semnalul de incepere a Concursului. Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu textul „Ascult Pro FM”. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS. 

In cadrul fiecarei sesiuni de Concurs, Castigator al unuia dintre Premiile mentionate de mai jos va fi desemnat Participantul al carui SMS Valabil a fost primit primul de Organizator in cadrul respectivei sesiuni. Persoana/ele care prezinta emisiunea radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs va/vor contacta telefonic Participantul expeditor al primului SMS valabil primit in cadrul sesiunii de Concurs si acest Participant va intra in
direct pe postul de radio „Pro FM”.

Premiile Concursului sunt procurate si asigurate dupa cum urmeaza:

  • 6 laptop-uri marca „Evolio”
  • 4 Mixere Braun 150
  • 2 Speakere Microlab fc20
  • 2 buc Speaker Microlab fc 550
  • 1 Speaker Microlab solo 2c
  • 15 baxuri de vin Cotnari (fiecare pentru bax de vin va contine un numar de 6 sticle de vin Cotnari)
  • 15 brazi
  • 15 cosuri "Fabulous Basket"