Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Foloseste M-Pesa

Campania “Folosește M-Pesa” se desfășoară în perioada 01 septembrie – 31 decembrie 2014, pe teritoriul României. 

Orice client Vodafone care (1) încheie cu succes procesul de înregistrare al contului său M-Pesa, (2) care are contul M-Pesa activ la data tragerii la sorți si (3) care a facut minumum 2 transferuri către un alt utilizator M-Pesa este eligibil pentru Campanie.

Activarea contului M-Pesa presupune parcurgerea integrală și cu succes a procesului înregistrarii, de la introducerea PIN-ului inițial, schimbarea și confirmarea unui nou PIN și până la primirea prin SMS a mesajului de confirmare a activării, din partea sistemului M-Pesa. 

Transferul de bani către un alt utilizator M-Pesa se consideră efectuat dacă, atât cel care inițiază operațiunea și plătește, cât și cel care beneficiaza de bani și primește banii în contul său M-Pesa primesc mesajul SMS de confirmare a operațiunii. 

Înscrierea în Campanie se realizează prin numărarea tranzacțiilor de tip transfer de bani făcute de către un utilizator, în perioada Campaniei. Fiecare utilizator M-Pesa care a efecuat cu succes minimum două tranzacții de tip transfer de bani către un alt utilizator M-Pesa, în perioada Campaniei are o probabilitate egală de a fi extrasă câștigătoare. 

Numerele de telefon mobil ale Participanţilor care și-au deschis cont M-Pesa în perioada Campaniei sunt înregistrate în sisteme electronice computerizate, în scopul selectării câştigătorului. 

Lunar, pe perioada Campaniei, vor fi extrași prin tragere la sorţi 3 câştigători. Datele de extragere sunt: 01 octombrie 2014, 01 noiembrie 2014, 01 decembrie și 28 decembrie 2014. Extragerea si desemnarea câştigătorilor va fi efectuată prin mijloace electronice, garantând astfel că este aleatorie şi factorul uman nu poate interfera cu procedura de selectare a câştigătorului. 

În cadrul prezentei Campanii se vor acorda prin tragere la sorți următoarele premii: 

  • 12 x tablete model Vodafone Smart Tab 4 8 inch