Acest concurs a expirat în data de 2015-09-14. Vezi concursurile active aici.
Ai blog? Adori pantofii? Avem concursul perfect pentru tine!

Ai blog? Adori pantofii? Avem concursul perfect pentru tine!

Înscrie-te în perioada 2 – 13 septembrie 2015 și câștigă 12 perechi de pantofi cu toc din magazinul FashionUp!

Echipa FashionUp vrea să încurajeze feminitatea și să le reamintească femeilor ce invenție minunată sunt tocurile. Pentru acest scop a fost creată Ziua Națională a Femeilor #PeToc! Cu această ocazie, lansăm un concurs pentru toți bloggerii care vor să sărbătorească alături de noi!

Ce trebuie să faci:

Scrie în perioada 2 - 13 septembrie 2015 un articol pe blogul tău, prin care să îți anunți cititorii că pe 14 septembrie 2015 va avea loc Ziua Națională a Femeilor #PeToc, să ne spui părerea ta despre tocuri și să încurajezi femeile să poarte tocuri mai des.

Ai libertate deplină să scrii articolul astfel încât să te reprezinte. Singura noastră rugăminte este ca la final să pui acest text: „Cu acest articol particip la concursul organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”

Te rugăm, de asemenea, să folosești și fotografia de concurs (de la începutul acestui articol), pentru a da vestea mai departe. Pe pagina noastră de Facebook, vei găsi cover-ul, pe care îl poți folosi în articolul tău, atunci când vorbești despre Ziua Națională a Femeilor #PeToc.

Articolele înscrise în acest concurs vor fi jurizate de o echipă formată din membri FashionUp, în frunte cu Maurice Munteanu, fashion editor la Elle!

Se va ține cont de originalitate, creativitate și implicarea în campanie, dar și de respectarea cerințelor concursului.

Marele câștigător va fi anunțat pe 14 septembrie 2015, de Ziua Națională a Femeilor #PeToc, printr-un articol pe acest blog. Abonează-te la newsletter pentru a afla primul/prima dacă ai câștigat!