101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 12 luni cumparaturi gratuite in limita a 1.000 lei pe luna, 12 ori valoarea cosului tau si 1.000 vouchere de cumparaturi a cate 50 lei!

 admin  2018.10.03  Vouchere,Trageri la sorti  595

concurs Auchan

Campania este organizata si desfasurata pe toata perioada campaniei, in cele 33 de hipermarketuri Auchan. Perioada campaniei este 03.10.2018 – 23.10.2018, in conforitate cu programul de functionare a magazinelor, pe toata perioada  campaniei.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie sa achizitioneze unul sau mai multe produse comercializate din magazine participante pe durata campaniei, sa intre pe pagina de internet dedicata campaniei, in perioada campaniei, la adresa www.auchan.ro, urmand instructiunile mentionate si sa completeaza datele cu caracter obligatoriu de pe formularul de inscriere.

In cadrul campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 1.000x Voucher de cumparaturi in valoare de 50 de LEI ( TVA inclus)
  • 10x Voucher a carui valoare va fi egala cu 12 ori valoarea cosului tau de cumparaturi
  • 1x Vouchere pentru 1 AN calendaristic cu o valoare de 1000LEI/luna ( TVA inclus)

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Auchan castiga premii Marea aniversare Auchan Auchan 12 ani cumparaturi gratuite tombola aniversaraNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.