108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 12 excursii la munte de doua persoane!

 admin  2014.09.18  Vacante,Trageri la sorti  1195

concurs Kaufland

Campania "La achizitaia oricarui Wash&Go de minim 400 ml ai sansa sa castigi o excursie de doua persoane la munte" va fi lansata la data de 15 septembrie 2014 si va inceta la data  de 13 octombrie 2014. Campania este organizata si se desfasoara in magazinele Kaufland din Romania.

Pe durata campaniei, in magazinele Kaufland din Romania, va fi prezent in magazin 1 promoter in interval orar:

  • vineri: 12:00 - 20:00
  • sambata: 10:00 - 18:00
  • duminica: 10:00 - 18:00

Produsele participante in campania mai sus mentionata sunt:

  • orice produse Wash&Go de minim 400 ml, indiferent de varianta

Participantul cumpara un perioada campaniei, pe un bon de casa sau factura fiscala orice produs Wash&Go de minim 400 ml, indiferent de varianta si prezinta persoanei care coordoneaza urna in locatiile in care aceasta exista bonul fiscal in original. Daca promoterul constata indeplinirea conditiilor de mai sus, in perioada campaniei va oferi participantului un talon de inscriere in tombola, pe baza caruia acesta din urma poate castiga prin tragere la sorti o excursie intr-o statiune montana. Organizatorul amplaseaza in perioada campaniei urne promotionale la Relatii Clienti sau la promoter. 

Premiile oferite pentru acesta campanie sunt:

  • 12 excursii la munte de doua persoane


concurs Kaufland concurs Wash&GoNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.