Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-12-22. Vezi concursurile active aici.
Digi FM face dar de casa Voua.

Concursul „DigiFM face dar de casa Voua”   se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul emisiunilor postului de radio Digi FM , detinut de o rganizator, transmise la nivel national pe frecventele radio ale postului de radio  Digi FM , in perioada cuprinsa intre data de 24.11.2015 si data de 21.12.2015 .

De Luni pana Vineri, in intervalul 09.00 - 10.00, se va desfasura o sesiune de concurs in cadrul emisiunii Prima Editie realizata de Bogdan Miu si Carmen Constantin pe postul de radio DigiFM. Sesiunea de Concurs aferenta fiecarui interval orar aici mentionat dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.

Intre 24 si 27 noiembrie 2015 vor fi organizate cate doua sesiuni de concurs pe zi; momentul zilei si un moment bonus in onoarea promotiilor de Black Friday ale partenerilor DigiFM.

Persoana care prezinta emisiunea Digi FM radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs, va da semnalul de incepere a Concursului. Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 0774 600 600, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro,TVA inclus), cu textul „Ascult DigiFM”. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de Concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa.

Persoana care prezinta emisiunea „Digi FM” la momentul inchiderii Sesiunii de concurs, va contacta telefonic Participantul expeditor al SMS-ului Valabil cu numarul 100. In cazul in care, intr-o Sesiune de concurs, nu se strang 100 de SMS-uri Valabile, va  fi contactat  telefonic Participantul expeditor al ultimului SMS Valabil primit.  Daca un astfel de Participant va raspunde la telefon, va primi premiile de mai jos, respectiv ori o biblioteca ori un birou de la Casa Rusu (in functie de alegerea Organizatorului de dinainte de inceperea sesiunii de Concurs). Daca expeditorul SMS-ului Valabil cu numarul 100 sau a ultimului SMS Valabil primit, dupa caz, nu raspunde la telefon, aceste premii se vor raporta in urmatoarea Sesiune de concurs.

Participantii declarati castigatori in cadrul unei Sesiuni de concurs nu mai pot participa la alte sesiuni ale Concursului. 

In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii:

  • 12 de biblioteci de la magazinele Casa Rusu si 12 birouri de la magazinele Casa Rusu avand o valoare de 600 lei (TVA inclus) fiecare. 
  • Ca un premiu suplimentar, dintre toti participantii necastigatori se va extrage un castigator al Premiului Cel mare, adica un voucher de 10.000 lei (TVA inclus), care va fi folosit in centrele Casa Rusu.