101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 1.000 euro pentru tot ce vrei!

 admin  2014.08.23  Bani,Trageri la sorti  1472

concurs retail

Concursul „Castiga 1000€ pentru tot ce vrei!” se desfasoara in perioada 19 august – 18 septembrie 2014, ora 23:59 inclusiv. Extragerea castigatorului va avea loc in data de 19 septembrie 2014.

Un utilizator se poate inscrie in cadrul concursului abonandu-se cu ajutorul formularului de concurs. Ulterior, participantul va primi un e-mail prin care va trebui sa confirme abonarea. De asemenea, utilizatorii deja inregistrati, vor avea in pagina concursului un buton special „sunt deja inregistrat”, care le va da posibilitatea de a participa la concurs.

Utilizatorii inregistrati si abonati pe retail.ro pana la data de 18 septembrie 2014, ora 23:59 inclusiv si care si-au confirmat adresa de email accesand linkul din mesajul primit, vor fi considerati a fi inscrisi in concurs si sunt eligibili pentru a intra in tragerea la sorti.

Premiul acordat de retail.ro este in valoare totala de 1.000 euro, suma alocata de catre organizatorul concursului. Suma se va acorda la valoarea acesteia in lei, numai dupa prezentarea actului de identitate.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs retail concurs bani bani online castiga bani bani pe net concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.