Bani • Trageri la sorti

Concurs: Castiga 1.000 de euro sau premii instant de pana la 100 lei!

Adăugat de concursoman în data de 2014.10.09 • 3230 vizualizări

concurs Bani IQ

Castiga cu Trainingul BaniIQ!

Promotia "Castiga cu Trainingul BaniIQ" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe pe data de 06 octombrie 2014 si va dura pana la 31 decembrie 2014.

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • 95 x 100 lei
  • 1 x 1.000 euro

Participantii se pot inscrie in promotie oricand, incepand cu data de 06 octombrie 2014 si pana la data de 31 decembrie 2014. Participantii trebuie sa parcurga urmatoarele etape ale concursului, astfel:

  • Etapa I - Pretestarea: Utilizatorii trebuie sa aleaga raspunsul corect pentru o serie de intrebari-grila, cu o singura varianta de raspuns. Rezultatul prestarii se va afisa dupa incheierea seriei de intrebari si cuprinde un grafic in care se poate vedea procentual gradul de cunostinte al utilizatorului.
  • Etapa II - Formular date personal
  • Etapa III - Desfasurarea trainingului, structurata pe capitole: Prima pagina din continutul training-ului listeaza capitolele ce urmeaza a fi parcurse de catre utilizator.
  • Etapa IV - Testarea finala: Dupa ce utilizatorul bifeaza raspunsul unei intrebari are posibilitatea sa apese pe butonul "Continua". Dupa ce apasa pe buton i se va afisa raspunsul corect. Intrebarile vor fi afisate pe rand in pagini diferite. Utilizatorul nu se va putea intoarce la o intrebare anterioara. Dupa incheierea testului utilizatorul i se va afisa un grafic in care se poate vedea procentual gradul de cunostinte - graficul cuprinde rezultatele pretestarii vs. cele ale testarii. Utilizatorul are optiunea de a se inscrie in promotie si de a descarca diploma.

Premiile constand in maximum 100 de lei se vor acorda prin momente norocoase. Premiul cel mare de 1.000 euro va fi acordat prin tragere la sorti in intervalul 01 - 16 ianuarie 2015.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS