98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 1.000 de euro!

 admin  2014.11.05  Bani,Concursuri cu votare,Concursuri cu jurizare  1401

concurs Samsung

Campania se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 30 octombrie – 19 decembrie 2014 (inclusiv). 

Calendar detaliat:

 • 30 octombrie: lansare campanie si publicare regulament
 • 30 octombrie – 27 noiembrie: inscrieri, realizare filme si trimitere la Organizator, la adresa office@thepractice.ro sau Nicolae Iorga nr. 13, sector 2, Bucuresti
 • 28 noiembrie: publicare filme Youtube
 • 28 noiembrie – 11 decembrie: votul publicului
 • 11 decembrie – 15 decembrie: decizie juriu
 • 15 decembrie: anuntare castigator pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania

La aceasta Campanie pot participa numai cetatenii romani (in calitate de persoana fizica), cu varsta peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania pe toata perioada de desfasurare a Campaniei si care fac dovada celor de mai sus si pe perioada de revendicare a premiului castigat.

Pot participa la concurs toate filmele trimise care respectă tema propusă de organizator şi care îndeplinesc următoarele condiţii:

 • sunt creaţii personale ale celor care le-au trimis;
 • nu sunt purtătoare de drepturi de autor (în privinţa imaginii, sunetului si coloanei sonore) care să împiedice difuzarea lor;
 • au legatură cu tema dată;
 • mesajul explicit sau implicit al filmului nu trebuie să afecteze în niciun fel imaginea publică a unei persoane, a unei instituţii, în general sau în particular, a unui brand
 • respecta urmatoarele specificatii tehnice: Container: .mp4 (mov), Audio Codec: AAC-LC, Sample rate 160 khz or 192 khz, Video Codec: H.264, Rezolutie: minim 1080p (1920x1080), Progressive scan (no interlacing), Variable bitrate. Minim 10.000 kbps, Frame rate: 25 fps

Campania se va desfasura conform urmatoarelor etape:

 1. Participantii realizeaza un scurt metraj cu durata 3-7 minute pe conceptul „True Image”, care sa respecte conditiile de participare la campanie, inclusiv conditiile de ordin tehnic. Filmele vor fi trimise pe adresa office@thepractice.ro sau str. Nicolae Iorga, nr 13, sector 1, Bucuresti, pe suport DVD, in perioada 28 octombrie – 27 noiembrie.
 2. In perioda 28 noiembrie – 10 decembrie filmele vor fi postate pe canalul de Youtube Samsung Romania si vor fi supuse votului publicului. Voturile vor fi contorizate prin acordarea cate unui LIKE de fiecare utilizator, filmului pe care acesta doreste sa il voteze. Numarul de vizualizari ale unui film nu va influenta clasamentul final si vor fi luate in considerare doar voturile alocate prin LIKE pe Youtube
 3. In perioada 11 decembrie – 15 decembrie cele mai votate 10 filme in urma votului publicului, vor fi supuse jurizarii juriului. Juriul va nota filmele folosind note de la 1 la 10 (cu 1 fiind nota cea mai mica si 10 fiind nota cea mai mare). Pentru fiecare film se va face media tuturor celor 3 note acordate de juriu. Castigatorul final va fi desemnat acel film care are media cea mai mare in urma notarii de catre juriu. In caz de egalitate, castigator va fi desemnat filmul cu cel mai mare numar de voturi din partea publicului, dintre cele aflate la egalitate.
 4. In data de 15 decembrie castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania.
 5. Filmele vor fi publicate pe canalele de social media ale Samsung Electronics Romania si vor fi trimise presei.
 6. Realizatorii filmului castigator vor fi contactati prin email si telefonic de catre organizator, in vederea acordarii premiului. Acesta se va acorda prin virament bancar in contul indicat de castigator.

In cadrul acestei Campanii se va acorda un premiu in bani dupa cum urmeaza:

 • 1 bic. x 4417.6 RON

In perioada 28 noiembrie – 15 decembrie va fi desemnat castigatorul Campaniei „True Image”.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.True image Challenge Samsung Galaxy Tab S concurs SamsungNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.