Acest concurs a expirat în data de 2016-03-07. Vezi concursurile active aici.
Castiga premiul care iti aduce cele mai multe zambete. Fiecare zi are desemnat un anumit premiu.

Câştigă cu un zâmbet!

Fie că vrei o maşină nouă, să-ţi redecorezi casa, să călătoreşti în jurul lumii sau să-ţi deschizi propria afacere, poţi câştiga 100.000 de lei să faci tot ce vrei cu ei.

Campania se desfăşoară în perioada 11.01.2016 - 06.03.2016. Înscrie codul din pachetele de ţigarete Pall Mall participante la campanei pe www.mereumaimult.ro sau trimite-l prin SMS la 1833 (tarif normal în reţelele Vodafone, Orange şi Telekom Mobil) pentru o şansă de câştig (codul se găseşte fie în interiorul capacului pachetului participant, fie pe talonul din pachetul participant):

  • Fiecare cod înscris reprezintă o şansă în plus la marele premiu: un zâmbet de 100.000 de lei. Mai multe coduri, mai multe zâmbete, mai multe şanse de câştig. 
  • Fiecare cod înscris îţi poate aduce instant premiul zilei. Fiecare zi are desemnat un anumit premiu:
  • Fiecare cod înscris îţi poate aduce un zâmbet care se poate transforma pe loc într-unul din cele 300.000 de premii instant – pachete sau brichete. În cazul în care câştigi, vei primi prin SMS un cod special cu care îţi poţi revendica premiul din centrele de premiere, în perioada 18 Ianuarie – 13 Martie 2016.

Trimite şi tu o propunere pentru „Doza de zâmbete” şi, dacă va fi aleasă de juriul nostru, poţi câştiga un card cadou eMAG în valoare de 1.000 de lei.

Toate pachetele participante au tipărit pe banda de desigilare www.mereumaimult.ro.

Tragerea la sorţi va avea loc pe 8 martie 2016. Pentru validarea premiilor, trebuie să păstrezi dovada a minim unui cod introdus în campanie de către tine (capacul sau talonul pe care e tipărit codul).

5 din 5 (1 Voturi)