Diverse • Electronice • Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga 100 vouchere Eventim valabile 1 an pentru achizitia biletelor de acces la toate evenimentele prezentare de Eventim si 71 de casti audio Hifi!

Adăugat de concursoman în data de 2014.08.20 • 1580 vizualizări

concurs Coca Cola

Spune-i cu Coca-Cola si un cantec!

Campania publicitara "Spune-i cu Coca-Cola si un cantec" este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in 170 de locatii Mega Image, in perioada 14 august - 26 august 2014 inclusiv.

Marcile si ambalajele participante la Campanie, sunt toate bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea de “Coca-Cola”, bautura clasica cu eticheta predominant rosie, pe care sunt inscriptionate diferite versuri din melodiile locale si internationale, imbuteliate în ambalaje de 0,330ml CAN, 0,5L PET, 1L PET, 2L PET, 2,5L PET si cele comercializate sub denumirea de „Coca-Cola Zero” imbuteliate in ambalaje de 0,330ml CAN, 0,5L PET, 1L PET, 2L PET, 2,5L PET, achizitionate in locatiile participante.

Pentru a se inscrie in Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze din locatiile participante Produse Participante in valoare de minimum 10 lei (TVA inclus) pe un singur bon fiscal, sa identifice numarul bonului fiscal si sa-l inscrie in Campanie prin SMS, in Perioada Campaniei. 

Pentru a participa la Campanie prin intermediul mecanismului bazat pe trimiterea de SMS-uri, consumatorii trebuie sa achizitioneze produse participate si sa trimita, in Perioada Campaniei, numarul bonului fiscal, impreuna cu orasul locatiei participante, de unde s-au achizitionat Produsele Participante, printr-un mesaj text scris - SMS la numarul scurt de 1789 (tarif standard 0,05+TVA Euro per SMS in retelele din Romania: Cosmote, Orange si Vodafone). (exemplu inscriere: 12345 CONSTANTA). Numarul de cifre care formeaza numarul bonului fiscal poate varia de la 1 la 5 cifre.

Pentru a intra in posesia premiilor, in caz de castig, participantii sunt obligati sa pastreze bonurile fiscale ale caror numar au fost inscrise in Campanie si au fost desemnate castigatoare.

Un participant se poate inscrie in Campanie de maximum 2 ori intr-o zi si de maximum 10 ori pe intreaga perioada a Campaniei. Fiecare inscriere necesita un bon fiscal diferit.

Premiile si valoarea acestora. In cadrul Campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, un numar total de 171 de premii, dupa cum urmeaza: 

  • 100 vouchere Eventim valabile 1 an pentru achizitia biletelor de acces la toate evenimentele prezentare de Eventim, fiecare in valoare de 150 lei, TVA inclus
  • 71 de casti audio HIFI Philips SHP3000

Extragerea inscrierilor castigatoare pentru premiile Campaniei se va face de catre Agentia Digitala, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie si se va efectua in prezenta unui reprezentant al Agentiei Digitale in calitate de reprezentant al Organizatorului si a unui Notar Public in data de 28 august 2014. Din lista de 171 de potentiali castigatori extrasi aleatoriu, primilor 100 de potentiali castigatori le vor fi alocate cele 100 de vouchere in valoare de 150 de lei fiecare, iar urmatorilor 71 de potentiali castigatori le vor fi alocate cele 71 de castiHIFI Philips.

provident.ro