108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 100 salarii de 1.000 euro si 1.000 de salopete!

 admin  2015.06.22  Bani,Diverse,Trageri la sorti  3650

concurs LaFarge

Campania promotioanala "Cu Romcim si Multibat, la iarna esti avantajat!" este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, la distribuitori, retaileri ai organizatorului sau partenerii acestora participanti la promotie, in perioada 01 iunie 2015 - 31 august 2015, in limita stocului de produse participante cu ambalaj promotional.

La campania promotionala participa urmatoarele produse comercializate de catre organizator pe piata din Romania, produse marcate in exterior cu ambalajul promotional al campanie, iar la interior cu un cod format din 9 caractere alfanumerice:

 • Ciment Romcim 40 kg
 • Liant aditivat Multibat 40 kg

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, participantul trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 • sa achizitioneze cel putin un produs participant la campanie promotionala;
 • sa inscrie codul participant la promotie folosind una din cele trei modalitati:
  • prin expedierea in perioada campaniei a unui SMS la numarul scurt 1894 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom Mobile) continand codul unic promotionala ce se regaseste pe ambalajul produselor participante la promotie;
  • online, pe site-ul lafarge.ro, in sectiunea dedicata promotiei, in perioada campaniei, prin introducerea codului unic promotionala ce se regaseste pe ambalajul produselor participante la promotie si completarea campurilor de inscriere disponibile: telefon si cod;
  • Facebook, prin accesarea paginii de Facebook a campaniei, in perioada campaniei, prin introducerea codului unic promotionala ce se regaseste pe ambalajul produselor participante la promotie si completarea campurilor de inscriere disponibile: telefon si cod;
 • sa foloseasca pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, apartinand retelelor de telefonie mobila Vodafone, Orange sau Telekom Mobile;

Un cod unic poate fi inscris o singura data pe perioada de desfasurare a campaniei promotionale.

In cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda in total 1.100 de premii, impartite astfel:

 • 1.000 x Salopete
 • 100 x "Salariu pe iarna" 1.000 EUR

Acordarea premiilor se va face pe baza unui algoritm electronic, in fiecare zi, incepand cu data de 01 iunie 2014 si pana in data de 31 august 2015. Inainte de inceperea campaniei promotionale, in baza unui algoritm electronic, cu ajutorul unui program informatic specializat se vor desemna in mod aleator momente castigatoare definite sub forma zi, ora, minut, secunda si cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5).

In total se vor extrage 1.100 de momente castigatoare, cu numerele de ordine aferente acestora.

Va fi desemnat potential castigator participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Romcim concurs Multibat concurs LaFarge castiga bani bani online campania promotionala castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.