Acest concurs a expirat în data de 2014-09-06. Vezi concursurile active aici.
Europa FM iti pregateste ghiozdanul!

Competitia intitulata “Europa FM iti pregateste ghiozdanul” se desfasoara in perioada 25 august – 05 septembrie 2014.

Pentru a putea participa la concurs, tutorii copiilor cu varsta intre 06 si 14 ani, trebuie sa asculte programele postului Europa FM si la semnalul de concurs sa trimita un SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote) cu textul GHIOZDAN, urmat de numele sau si orasul in care asculta Europa FM. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide, ce au fost receptionate de catre Europa FM. 

In perioada 25 august – 05 septembrie 2014, de luni pana vineri, participantii pot castiga cate un ghiozdan cu rechizite pentru copii, prin tragere la sorti, realizata prin intermediul unui soft specializat, dintre cei care s-au inscris la concurs prin SMS, in intervalul de 10 minute de la semnalul de concurs. Pentru a castiga premiul, copilul inscris de tutorele sau la concurs trebuie sa raspunda corect, in direct, prin telefon, la minim 2 intrebari din 3, adresate de DJ-ul Europa FM. 

La acest concurs pot participa doar copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. La fiecare concurs se vor trage la sorti maxim doi participanti, oferindu-se maxim doua premii per concurs. 

In perioada 25 august – 05 septembrie 2014, se vor organiza maxim 5 concursuri pe zi, de luni pana vineri, cu premii constand intr-un ghiozdan cu rechizite. Participantii care au fost alesi prin tragere la sorti, vor fi contactati telefonic, pentru a raspunde in direct la intrebarile adresate de DJi. Inscrierea in concurs se realizeaza doar de catre persoane adulte, insa la intrebarile DJ-ului trebuie sa raspunda, in direct, doar copiii cu varsta intre 6 si 14 ani. Daca acesta nu stie raspunsul la intrebare, pierde premiul. 

Premiile constau in 100 de ghiozdane cu rechizite pentru scoala, unde valoarea unui ghiozdan cu rechizite este de aproximativ 300 de lei.