Acest concurs a expirat în data de 2016-02-27. Vezi concursurile active aici.
N-aduce anul cat iti aduce Com8inati4 Sm3kera!

N-aduce anul cat iti aduce COM8INATI4 SM3KERA! Inscrie-te cu numarul tau de inmatriculare sau cu rabla lui bunicu’ si te poti deplasa cu 100 de euro pe ora

Fii pe faza lunga la Kiss FM pentru ca din ora in ora DJ-ii noștri striga o noua combinatie. Daca e numarul tau... calc-o! Ai 10 minute sa ne suni inapoi ca sa iti revendici banii. Ai ratat, premiul se reporteaza. 

Trimite-ne combinatia de litere si cifre a masinii pe Kissfm.ro, pe Facebook, sau prin SMS la 0735 600 100 (tarif normal - mesajul trebuie sa contina numarul de inmatriculare si numele tau).

Campania "COMBINATIA SMECHERA" va incepe in data de 11.01.2016 si se va desfasura pana la data de 26.02.2016.

In fiecare zi din saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 06:00 - 19:00, se vor desfasura in direct pe posturile de radio Kiss FM cate 4 editii ale concursului campaniei.

Mecanismul specific de concurs, aplicabil in toate editiile concursului, se deruleaza astfel:

  • Cu ajutorul unei aplicatii software, va fi ales, din baza de date comuna a concursului, un participant din totalitatea celor inscrisi. DJii Kiss FM vor anunta, in direct pe postul de radio, numarul de inmatriculare al masinii, asa cum a fost completat in formularul de concurs cu care participantul s-a inscris la campanie;
  • Participantul la campanie care s-a inscris cu respectivul numar de inmatriculare are la dispozitie 10 minute sa sune la 0722206020 (tarif normal) si sa intre in legatura directa cu DJii Kiss FM;
  • Daca participantul este declarat castigator al editiei, acesta poate castiga premiul de minimum 100 de EUR, la care se poate adauga reportul si/sau premiul bonus;

Daca participantul este desemnat castigator, concursul campaniei se reia, in editiile viitoare, conform aceluiasi mecanism, pornindu-se de la suma minima de 100 de euro la fiecare editie in parte.

Pentru a fi validat, ascultatorul trebuie sa intre in legatura directa cu DJii KISS FM – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. Toti participantii la campanie, fie ca s-au inscris prin SMS, fie ca s-au inscris online, vor fi inscrisi intr-o baza de date comuna, care va contine o singura intrare pentru fiecare participant la campanie, cu filtru dupa numarul de telefon cu care s-a inscris la campanie.

Fondul maxim de premiere in bani si obiecte este de 50.000 euro.  Pentru fiecare editie a concursului campaniei, premiul are o valoare minima de 100 de euro .

Da-i blana la inmatriculari!