Acest concurs a expirat în data de 2018-05-01. Vezi concursurile active aici.
Sparge gheata la premii! Inscrie codul de sub capac pe www.racorimromania.ro si poti castiga 100 de lei la fiecare 10 minute!

Campania Bergenbier "Sparge gheata la premii" va fi lansata la data de 1 martie 2018 si va dura pana la data de 30 aprilie 2018, inclusiv.

Participantii se pot inscrie in campanie exclusiv in perioada mai sus mentionata. Campania este organizata si se  desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele participante la campanie sunt berile marca Bergenbier (bere cu alcool), comercializate in ambalaj individual, cu ambalaj dedicat de promotie, dupa cum urmeaza: Bergenbier blonda sticla 0.33L/0,5L, doza 0,5 L, PET 1L, PET 2.2L, PET 2,5L.

Produsele participante vor avea imprimat sub capacul sticlelor, respectiv cheita cutiilor, un cod unic de participare de 8 caractere alfanumerice sau, dupa caz, inscriptia „BERE 0.5L” sau „XDOZAX0.5LX”, ce semnalizeaza un castig garantat.

La aceasta campanie pot participa cetatenii romani sau cetateni straini, persoane fizice care sunt rezidenti in Romania sau au domiciliul stabil in Romania, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 1 martie 2018.

In cazul capacelor/ cheitelor pe care se regasesc coduri promotionale unice, participantii au obligatia sa pastreze capacele/cheitele acestor produse participante pe care se regasesc codurile unice inscrise in campanie pana la momentul publicarii listei finale cu toti castigatorii campaniei.

In cazul capacelor/ cheitelor pe care se regaseste inscriptia „BERE 0.5L” sau „XDOZAX0.5LX”, participantii au obligatia de a revendica respectivul premiu in perioada 1 martie 2018 – 10 mai 2018 cel tarziu, in timpul programului de lucru corespunzator fiecarui Centru de premiere. Lista Centrelor de premiere va fi disponibila participantilor prin accesarea website-ului www.racorimromania.ro, sectiunea “Regulament”.

Premiile constand in bere vor fi acordate garantat la descoperirea de catre participant a inscriptiei „BERE 0.5L” sau „XDOZAX0.5LX”. Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul sau cheita produsului participant achizitionat din cele mentionate mai sus, vor castiga o bere Bergenbier blonda cu alcool in ambalaj de tip doza de 0,5L. Participantii care vor gasi mesajul castigator „BERE 0.5L” sau „XDOZAX0.5LX” inscriptionat sub capacul produselor participante la campanie trebuie sa predea capacul castigator vanzatorului/ reprezentantului magazinului desemnat ca Centru de Premiere, in schimbul atribuirii premiului.

Premiile in bani, in cuantum fix de 100 de lei se vor acorda prin tragere la sorti, pe baza unui algoritm electronic automatizat, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat. Pentru a se inscrie in tragerile la sorti pentru castigarea premiilor in bani ale campaniei, participantii trebuie sa achizitioneze oricare produs participant, sa descopere codurile unice din interioru capacelor/ cheitelor acestora si sa le inscrie in campanie, in perioada 1 martie 2018, ora 00:00:00 si 30 aprilie 2018, ora 12:59:59 (inclusiv), prin intermediul site-ului www.RacorimRomania.ro sau prin SMS la nr. 1750 (numar cu tarif normal, operabil din retelele Orange, Vodafone, Telekom). Fiecare cod unic poate fi inscris in  campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere utilizata. 

In cadrul campaniei se vor acorda in total 1.002.880 premii, astfel:

  • 1.000.000 premii constand in bere Bergenbier la doza de 0,5 l, acordate garantat la descoperirea de catre participanti in interiorul capacului/ cheitei produsului participant a inscriptiei „BERE 0.5L” sau „XDOZAX0.5LX”, in valoare unitara de 2.19 Lei, fara TVA;
  • 2.880 de premii in bani acordate prin tragere la sorti, in valoare unitara fixa de 100 Lei.

Organizatorul concursului este Bergenbier. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.