Acest concurs a expirat în data de 2014-07-18. Vezi concursurile active aici.
Castiga 100 de kit-uri de grillatarian si 420 de vouchere de cumparaturi!

Campania “Sunt Grillatarian” va incepe la data de 04 iulie 2014 si va dura pana la data de 17 iulie 2014, intre 10.00 si 23.59.

Pentru a putea participa in Campanie, utilizatorii Facebook trebuie sa acceseze aplicatia si sa urmeze pasii descrisi mai jos. 

  • Voucherele de 50 lei se acorda in functie de anumite momente castigatoare stabilite inainte de inceperea Campaniei prin intermediul unei extrageri cu caracter aleatoriufectuate in prezenta unui notar public. Se vor acorda cate 30 de vouchere pe zi, in total 420 de vouchere. 
  • Kiturile de gratar oferite prin tragere la sorti se vor acorda dupa data incheierii campaniei, din toti participantii care au accesat aplicatia, au completat quiz-ul si au raspuns corect la cel putin o intrebare zilnica pe toata perioada desfasurarii campaniei. 

In vederea accesarii Aplicatiei din cadrul platformei Facebook utilizatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi: 

  • Sa-si creeze un cont personal sau sa se logheze in cont (in cazul in care acesta are deja un cont personal de utilizator) pe site-ul www.facebook.com; 
  • In vederea accesarii aplicatiei “Sunt Grillatarian”, utilizatorul trebuie sa dea “Like”/”Imi place” paginii de Facebook Lidl Romania. Utilizatorul va putea accesa aplicatia doar dupa ce da “Like”/”Imi place” paginii de Facebook Lidl Romania. 
  • Sa acceseze aplicatia “Sunt Grillatarian” disponibila pe pagina de Facebook; 
  • Ulterior accesarii aplicatiei acesta trebuie sa permita aplicatiei sa acceseze profilul public al utilizatorului contului, data de nastere si adresa de e-mail, prin apasarea butonului “Okay”/“Ok”; 
  • Ulterior exprimarii optiunii descrise la punctul de mai sus utilizatorul, la prima accesare trebuie sa parcurga un test ce contine 5 intrebari cu cate 5 variante de raspuns. In functie de raspunsurile selectate utilicatorul va afla la finalul testului ce fel de “Grillatarian” este; 
  • Un utilizator poate accesa si completa testul quiz de oricate ori doreste, insa are maxim 5 sanse zilnice de castig. 
  • La urmatoarele accesari a aplicatiei utilizatorii vor putea accesa zilnic aplicatia pentru a raspunde la intrebarea din ziua respectiva. Fiecare raspuns corect ii va aduce utilizatorului o sansa la tragerea la sorti ce va avea loc dupa data de incheiere a campaniei. Pe toata desfasurarii campaniei un participant poate cumula un numar maxim 14 sanse la tragerea la sorti daca raspunde corect la fiecare intrebare ce va fi afisata in fiecare zi de campaniei. Vor exista in total 14 intrebari, cate o intrebare/zi. 
  • In cazul in care utilizatorul este potentialul castigator al unui voucher i se va afisa un mesaj de informare prin care i se va aduce la cunostinta faptul ca este castigator si ca urmeaza sa fie contactat. 
  • In cazul in care utilizatorul nu este castigator al unui voucher i se va afisa un mesaj de informare care-i solicita emailul pentru a putea fi contactat in cazul in care este castigator in urma tragerii la sorti. .

In cadrul Campaniei se vor acorda: 

  • 420 de vouchere, oferite instant in valoare de 50 de lei fiecare
  • 100 de matetiale promotionale, fiecare constand intr-un kit de gratar inscriptionat cu LIDL, acordate prin tragere la sorti

Vouchere vor fi acordate in baza unor momente castigatoare stabilite prin tragere la sorti ce inainte de data de incepere a Campaniei, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie si vor fi specificate intr-un document intocmit in prezenta si autentificat de catre un notar public. Lista continand momentele castigatoare nu va fi facuta publica. Va fi desemnat beneficiar al voucherului Participantul care acceseaza aplicatia finalizeaza testul sau raspunde corect la intrebarile afisate in aplicatie dupa un moment castigator.

Un participant identificat prin acelasi numar de telefon si/sau date personale insemnand cont facebook, nume, prenume, poate beneficia pe Durata Campaniei doar un singur voucher si un singur kit de gratar. 

Kiturile de gratar se vor desemna prin tragere la sorti electronica ce va avea loc la in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui notar public. In data de 22 iulie 2014 se vor extrage 100 de kituri de gratar si 100 de rezerve. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile, utilizatorii care au parcurs aplicatia, au finalizat quiz-ul si au raspuns corect la minim o intrebare din cele afisate zilnic in cadrul aplicatiei din perioada desfasurarii campaniei.