98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
54
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 100 de euro in Ajunul Craciunului!

 admin  2015.12.22  Bani,Trageri la sorti  1667

concurs Europa FM

Campania intitulata “Sa fim mai buni impreuna cu Metro la Europa FM” se desfasoara in ziua de 24 decembrie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in cadrul editiei speciale Desteptarea – Povesti de Craciun, în intervalul orar 08:00 – 12:00 AM, un concurs la care se vor alege 3 castigatori.

Pentru a putea participa la concurs, participantii trebuie:

  • sa asculte programul Europa FM;
  • la semnalul de concurs sa trimita un SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom) cu cuvantul Metro. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis SMS-uri valide ce au fost receptionate de catre Europa FM;
  • SMS-urile valide cu numerele 100, 200 si 300 vor fi considerate castigatoare;
  • participantii au sansa sa castige un premiu in valoare de 100 de euro;

Se vor acorda 3 premii a cate 100 de euro fiecare.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, dupa data de 04 ianuarie 2015, in termen de maxim 10 zile lucratoare, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii concurs Metro castiga 100 euroNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.