Acest concurs a expirat în data de 2015-06-13. Vezi concursurile active aici.
Caravana Europa FM – Loteria canilor aniversare

Competitia intitulata “Caravana Europa FM – Loteria canilor aniversare” se desfasoara in perioada 11 mai – 12 iunie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana vineri, ora de ora in fiecare emisiune din grila de programe, din intervalul orar 08:00 AM – 21:00 PM, exceptand emisiunea „Romania in direct” din intervalu 13.00 – 14.00 PM.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa primeasca o cana inscriptionata cu un cod unic aferenta campaniei “Caravana Europa FM – Loteria canilor aniversare” si sa asculte programele postului de radio Europa FM pentru a afla codul canii castigatoare anuntat in fiecare ora in intervalul concursului. Ascultatorii si posesorii canilor din campania Europa FM trebuie ca, in momentul in care aud codul canii castigatoare din ora respectiva, sa verifice daca, codul anuntat castigator corespunde cu codul de pe cana pe care o detine, iar daca este posesorul canii cu codul castigator, are la dispozitie 10 minute din momentul anuntarii codului, pentru a trimite un SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom), cu textul “Cana e la mine”, urmat de numele, prenumele si orasul in care a primit cana.

Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost receptionate de catre Europa FM, in intervalul de 10 minute de la momentul anuntarii codului castigator. Codul canii castigatoare se va difuza o singura data pe ora si va fi diferit in fiecare ora. 

Daca posesorul canii castigatoare, inscriptionata cu codul din ora respectiva nu trimite SMS in intervalul de 10 minute de la anuntarea codului, atunci premiul nu se castiga si nici nu se reporteaza in alte intervale.

Pentru a putea intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa faca dovada ca detine cana Europa FM inscriptionata cu codul castigator, trimitand o poza cu cana si codul castigator la adresa cana@europafm.ro sau personal la adresa Organizatorului din str. Horia Macelariu, nr 36-38, sect. 1, Bucuresti, in termen de maximum 5 zile calendaristice, perioada calculata de la anuntarea ca fiind castigator.

In perioada 11 mai – 12 iunie 2015, se va organiza cate un concurs pe ora, de luni pana vineri in intervalul 08.00 AM – 21.00 PM, exceptand intervalul orar 13.00 – 14.00 PM, in total 12 concursuri a cate 100 de euro/ora/concurs.

De asemenea, ascultatorii si posesorii canilor Europa FM pot sa-si inscrie codul de pe cana primita in campania “Caravana Europa FM – Loteria canilor aniversare” si on-line in pagina dedicata concursului de pe site-ul europafm.ro, completand un formular cu: numele, prenumele, adresa de e-mail valida, orasul si codul canii.

In fiecare zi de vineri in perioada 11 mai – 12 iunie 2015 in emisiunea „Drum cu prioritate” din intervalul orar 17.00 – 20.00 PM, respectiv in zilele: 15.05.2015, 22.05.2015, 29.05.2015, 05.06.2015 si 12.06.2015 dintre participantii la concurs care s-au inscris on-line pana la momentul extragerii se va alege aleator un castigator de catre moderatorul emisiunii, printr-un software specific. Acesta va fi sunat in direct si premiat cu suma de 100 de euro.

Daca ascultatatorul desemnat castigator nu poate face dovada ca detine cana cu care s-a inscris isi va pierde premiul. Suma necastigata nu se reporteaza.

Ascultatorii si posesorii canilor Europa FM cu, codurile participante in cadrul acestei campanii se pot inscrie pe pagina dedicata in cadrul site-ului europafm.ro o singura data cu un singur cod.

Traseul Caravanei Europa FM cu orasele din Romania, in care vor avea loc actiuniile de impartire a caniilor Europa FM va fi disponibil pe site-ul propriu europafm.ro.

Valoarea totala a premiilor acordate de catre organizator este de maximum 30.500 de Euro.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.