Acest concurs a expirat în data de 2015-05-02. Vezi concursurile active aici.
Asculta ZU si castiga 100 de cafele Viva de la OMV.

Campania publicitara “100 de cafele Viva de la OMV” se va desfasura in perioada  21 Aprilie – 1 Mai 2015, de luni pana vineri, pe postul de radio Radio Zu in cadrul emisiunii “Morning Zu cu Buzdu si Morar”.

In perioada 21 Aprilie – 1 Mai 2015, in cadrul emisiunii “Morning Zu cu Buzdu si Morar”, in zilele lucratoare (de luni pana vineri), se desfasoara o editie a campaniei publicitare “100 de cafele Viva de la OMV”.  

Ascultatorii sunt intrebati daca stiu care este cea mai apropiata locatie Omv Viva fata de locul in care se afla ei si sunt invitati sa intre pe harta aflata in site-ul radiozu.ro sa caute cea mai apropiata statie si sa trimita sms cu adresa. SMS-ul cu nr. 100 este castigator a 100 cafele la Omv Viva  

Toate SMS-urile primite sunt monitorizate cu ajutorul unui soft de agregare SMS-uri (primire si trimitere automata SMS-uri) furnizat de OMN (Open Media Network).

In cazul in care persoana cu cel de al 100-lea numar de telefon/ sau cel mai apropiat de al 100-lea de la care s-a primit SMS nu raspunde la apelul reprezentatilor Radio Zu, se va incerca sa se contacteze in ordine crescatoare (daca numarul sms-urilor primite este mai mare de 100) sau descrescatoare (daca numarul sms-urilor primite este mai mic de 100) urmatorul numar de la care s-a trimis SMS.

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestei Campanii publicitare.

Valoarea unui voucher este de 599 ron (tva inclus), in total 9 vouchere.

Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al Co-organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), premiul urmand a se trimite castigatorului prin posta (ex.: mandat postal) cu confirmare de primire in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator.