98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10.000 de lei si 10 globuri cu foita de aur!

 admin  2017.11.22  Bani,Diverse,Cel mai bun scor  2178

concurs Conseli

Campania promotionala “Pregateste cel mai mare brad de Sarbatori, impreuna cu toti cei dragi” se va desfasura in perioada 15 noiembrie 2017 - 15 ianuarie 2018.

Mecanismul concursului presupune rezolvarea unor provocari zilnice pentru a primi puncte. Punctele se vor contabiliza in contul fiecarui participant care-l va ajuta sa creasca online propriul brad de Sarbatori. Bradul fiecarui participant va creste pe masura ce tot mai multe persoane vor intra sub bradul lui dar si prin rezolvarea unor provocari zilnice.

Pentru fiecare persoana care intra sub brad, participantul va primi un numar de puncte. Fiecare provocare rezolvata ii va aduce participantului un alt numar de puncte in functie de complexitate.

Participantul trebuie sa adune cat mai multe persoane, sa rezolve cat mai multe provocari pentru a primi punctele.

Premiile campaniei constau în:

  • 10 premii, fiecare constand intr-un Glob cu foita de aur (10 persoane), in valoare totala de 2000,00 lei (TVA inclus) cu urmatoarele caracteristici: Globuri de sticla, diametru 10 cm, acoperite cu foita de aur (slagmetal) si pictate manual cu logo-ul Coseli.
  • Marele Premiu constand in valoare de 10.000 de lei.

Cel mai mare brad (cu echivalentul in puncte) va fi premiat cu suma de 10.000 lei, care se va acorda in bani. Toti participantii care isi fac un brad propriu in cadrul aplicatiei de concurs, au sansa de a intra in tragerea la sorti pentru castigarea unui glob cu foita de aur (vor exista 10 globuri cu foita de aur).


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Conseli castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.