Acest concurs a expirat în data de 2016-11-12. Vezi concursurile active aici.
8 saptamani, peste 1.000 de premii instant pe zi! Bani cash, electrocasnice si multe alte surprize. In plus, marele premiu, 10.000 de lei CASH!

Libertatea anunţă o nouă surpriză pentru cititori: concursul Marea Dezlipeală revine! Ca de fiecare dată, cu o mulţime de premii, care mai de care mai atrăgătoare.

Aşadar, începând de 19 septembrie 2016, în fiecare dimineaţă găsiţi ziarul Libertatea însoţit de tichetul de concurs, numai bun de dezlipit şi câştigat.

Opt săptămâni, peste 1.000 de premii instant pe zi! Bani cash, electrocasnice şi multe alte surprize. În plus, marele premiu, 10.000 de lei CASH, acordat prin tragere la sorţi, la finalul campaniei.

Câştigă peste 1.000 de premii instant pe zi!

Ia ziarul, dezlipeşte clapeta tichetului lipit pe ziar şi, dacă găseşti trei simboluri identice, ai câştigat pe loc. Avem de dat o mulţime de bani cash, electrocasnice, televizoare şi multe alte surprize.

Atenţie! Trebuie să îţi revendici premiul în ziua apariţiei ziarului cu tichet câştigător, până în ora 17.00. Odată validat câştigul, caută-ţi numele în ediţia Libertatea de a doua zi: vei apărea pe lista de onoare a câştigătorilor.

Aşadar, dezlipeşte şi câştigă! Fiecare ziar cumpărat îţi măreşte şansele de câştig.

Câştigă o combină frigorifică la Speciala de Vineri!

În fiecare vineri, seria unică de pe talonul tău îţi poate aduce prin tragere la sorţi o combină frigorifică! Mai multe serii trimise, mai multe şanse de câştig la Speciala de Vineri!

Şi Marele Premiu: 10.000 de lei CASH!

Indiferent dacă ai avut sau nu noroc la premiile instant, intri oricum în tragerea la sorţi pentru premiul cel mare: 10.000 de lei CASH! Seria unică de pe tichet, trimisă de tine, te înscrie automat în cursa pentru Marele Premiu.

Marea Tombolă în urma căreia este desemnat câştigătorul Marelui Premiu va avea loc pe 11 noiembrie 2016, la ora 17.05, iar numele câştigătorului va fi anunţat în ediţia din 12 noiembrie a ziarului Libertatea.

Mai multe ziare cumpărate, mai multe serii unice de trimis, mai multe şanse de câştig!

Concursul Marea Dezlipeală s-a bucurat încă de la început de un mare succes în rândul cititorilor, beneficiind de o intensă campanie de promovare pe toate mediile. Precedentele patru ediţii Marea Dezlipeală lansate de Libertatea au făcut fericiţi peste 40.000 de români, care au câştigat premii în valoare totală de peste 400.000 de euro.

Concursul „Marea Dezlipeala” se desfăşoară pe parcursul a 8 săptămâni, timp de 5 zile pe saptamana, de luni pana vineri, în ziarul Libertatea, în perioada 19 septembrie - 11 noiembrie 2016.

În perioada 19 septembrie - 11 noiembrie 2016, saptamanal, de luni până vineri, pe fiecare exemplar din intregul tiraj al ziarului Libertatea, se va găsi lipit câte un tichet de participare la concursul “Marea Dezlipeala”O persoana poate participa la concurs cu un numar nelimitat de tichete.

Pentru a castiga la concursul “Marea Dezlipeala”, participantii trebuie sa cumpere cel putin o editie Libertatea, in perioada 19 septembrie - 11 noiembrie 2016, intr-una din zilele in care ziarul are tichet lipit (in fiecare saptamana, de luni pana vineri, in intervalul mentionat), pe prima pagina, in coltul din dreapta, sus. Verifica, tichetul de pe ziarul Libertatea prin dezlipirea partii detasabile a tichetului. Daca ai gasit ziarul cu lozul pe care sunt inscriptionate 3 simboluri identice, inseamna ca ai castigat premiul corespunzator celor 3 simboluri identice. Un tichet este castigator al unuia dintre premiile puse in joc in cadrul concursului daca contine 3 simboluri identice.

Este obligatorie păstrarea ziarului cu lozul lipit pe acesta pentru intrarea în posesia premiilor.

Daca tichetul este necastigator, trimite seria unica de pe tichet prin SMS la numarul 1828 (tarif normal, numar disponibil in retelele Vodafone, Orange, Telekom si Digi Mobil), pana cel tarziu pe 10 iunie 2016, la ora 17:00. Seria tichetului pentru concursul desfășurat în perioada 18 aprilie – 10 iunie 2016, este formata din 9 cifre. Exemplu: 123456789.