Acest concurs a expirat în data de 2018-09-01. Vezi concursurile active aici.
Sarbatorim impreuna 25 de ani de culori stralucitoare si pline de viata, cu sute de surprize dedicate ingrijirii parului tau si mii de premii in bani!

Sărbătorim împreună 25 de ani de culori strălucitoare și pline de viață, cu sute de surprize dedicate îngrijirii părului tău și mii de premii în bani:

  • 250 seturi pentru îngrijirea părului Loncolor Expert
  • 250 perii pentru îndreptarea părului Loncolor  iRonArcTM by Michel Mercier
  • 2.500 premii-instant a câte 50 lei
  • Marele premiu - 10.000 EURO

Cumpără orice un produs Loncolor marcat promoțional, trimite codul unic aflat în interiorul steagului promoțional lipit pe ambalaj, prin sms, la 3734 (tarif normal în  rețelele: Orange, Vodafone, Telekom și Digi) și pe www.loncolor.ro/sarbatorim25deanicupremiiinbani și află dacă ai câștigat unul dintre cele 2.500 de premii în valoare de 50 lei fiecare.

Toate codurile valide înscrise în Campanie îți păstrează șansa câștigării prin tragere la sorți a unuia dintre premiile lunare - 250 seturi pentru îngrijirea părului Loncolor  Expert si 250 perii pentru îndreparea părului LONCOLOR iRonArcTM by Michel Mercier - și a marelui premiu – 10.000 EURO - conform programului publicat în Regulament.

Păstrează ambalajul produsului achizitionat împreună cu steagul promoțional atașat, pentru a-ți valida premiul. Campania promoțională se desfășoară în perioada 01 iulie - 31 august 2018. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.