Acest concurs a expirat în data de 2017-07-01. Vezi concursurile active aici.
Cauti Noroc? Cauta-l sub capac!

Campania “Cauti Noroc? Cauta-l sub capac!” va fi lansata la data de 01 mai 2017, ora 00:00 si va dura pana la data de 30 iunie 2017, orele 23:59 inclusiv.

La campania promotionala Cauti Noroc? Cauta-l sub capac!” participa marca “Noroc” (bere cu alcool), in ambalajele sticla 0.5L/ Pet-ul de 0.5L/ Pet-ul de 1L/ Pet-ul de 3L, care se identifica prin etichetele promotionale si capace promotionale care au tiparit in partea interioara unul dintre cele 3 mesaje:

  • MAIINCEARCA
  • XBEREX0.5LX
  • XXBEREX1LXX
  • XXBEREX3LXX
  • 10.000 LEI

Consumatorul va achizitiona produsele mentionate mai sus si va putea descoperi unul din urmatoarele mesaje in interiorul capacului /cheitei provenind de la produsele participante la campanie:

Mesaje castigatoare:

  • “10.000 LEI” - Participantul care va gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie, va castiga suma neta de 10.000 lei. Participantii care vor gasi mesajul castigator „10.000 LEI” inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie trebuie sa pastreze in original capacul cu mesajul castigator si sa-l predea reprezentantului organizatorului, pentru validare si intrarea in posesia premiului.
  • „XBEREX0.5LX” - Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie, vor castiga o bere Noroc in amabalaj 0.5L (RGB sau PET, la alegerea castigatorului). Participantii care vor gasi mesajul castigator „XBEREX0.5LX” inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie trebuie sa predea capacul castigator vanzatorului/ reprezentantului magazinului desemnat Centru de Premiere, in schimbul premiului.
  • „XXBEREX1LXX” - Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie, vor castiga o bere Noroc in amabalaj 1L PET. Participantii care vor gasi mesajul castigator „XXBEREX1LXX” inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie trebuie sa predea capacul castigator vanzatorului / reprezentantului magazinului desemnat Centru de Premiere, in schimbul premiului.
  • „XXBEREX3LXX” - Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie, vor castiga o bere Noroc in amabalaj 3L PET. Participantii care vor gasi mesajul castigator „XXBEREX3LXX” inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie trebuie sa predea capacul castigator vanzatorului / reprezentantului magazinului desemnat Centru de Premiere, in schimbul premiului.

Mesaje necastigatoare:

  • “MAIINCEARCA” - Acest mesaj nu da dreptul castigarii niciunui premiu ale acestei Campanii Promotionale.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 10 x 10.000 lei
    418.755 x Noroc 0.5L (sticla returnabila doar in locatiile HORECA sau 0,5 l PET in celelalte locatii)
    132.513 x Noroc 1 L PET
    648.733 x Noroc 3 L PET

In cazul in care mesajul castigator incriptionat sub capac este “10.000 LEI”, participantul trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 031 730 50 07 (numar cu tarif normal) de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00, deschisa pe toata durata promotiei, cu exceptia sarbatorilor legale si sa comunice faptul ca este in posesia capacului castigator cu mesajul “10.000 LEI”, impreuna cu date de identificare (nume, prenume, adresa de domiciliu, numar de telefon mobil) si codul numeric inscriptionat pe capac. Participantul va trebui sa trimita prin fax la numarul 0213082039 sau pe adresa de e-mail officeRO@molsoncoors.com: o copie dupa actul de identitate pentru a fi identificat la data prezentarii pentru validarea sa ca si castigator si o fotografie a capacului castigator. In termen de maximum 10 zile lucratoare de la data la care participantul care a comunicat ca detine capacul cu mesajul castigator, a apelat linia informativa a campaniei si a furnizat integral datele mentionate in paragraful anterior va fi contactat de Organizator pentru a i se transmite care sunt locatiile unde se poate prezenta pentru verificarea autenticitatii capacului, pentru a  dovedi ca este o persoana majora si pentru validarea sa ca si castigator. La data apelului, participantul trebuie sa comunice care este locatia aleasa si intervalul orar in care se va prezenta astfel incat Organizatorul sa poata delega un reprezentant pentru indeplinirea formalitatilor de validare. Suma de 10.000 de lei va fi transferata prin transfer bancar catre castigatorul validat, in termen de maxim 30 de zile de la semnarii procesului verbal si predarea capacului castigator in original. 

In cazul unui capac castigator cu mesajul “XBEREX0.5LX”, “XXBEREX3LXX” sau “XXBEREX1LXX”, participantul trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 031 730 50 07, apel cu tarif normal, de luni pana vineri, intre orele 09:00–17:00, deschisa pe toata durata promotiei, cu exceptia sarbatorilor legale si sa comunice faptul ca este in posesia capacului castigator. Operatorul liniei informative ii va comunica care este magazinul ( centrul de premiere) cel mai apropiat de zona de resedinta a castigatorului de unde isi poate revendica si ridica premiul. Participantii trebuie sa se deplaseze personal la adresa indicata pentru a putea intra in posesia premiului si vor putea revendica si ridica premiul de la vanzatorul din magazinele participante in schimbul predarii capacului pe care este mentionat mesajul castigator “XBEREX0.5LX”, “XXBEREX1LXX” sau “XXBEREX3LXX”. Premiile pot fi revendicate in perioada 1 mai – 15 iulie 2017 in timpul programului de lucru corespunzator fiecarui magazin participant la prezenta campanie promotionala ( centru de premiere). Magazinele participante au obligatia de a acorda premiul constand intr-o sticla Noroc 0.5L (RGB sau PET, la alegerea castigatorului), Noroc 1 L PET sau Noroc 3L PET in schimbul predarii capacului cu mesajul castigator. Revendicarea premiilor, descoperite sub capacul produselor participante la campanie va putea fi facuta la linia informativa a campaniei, 031 730 50 07, apel cu tarif normal in toate retelele, cu functionare de luni pana vineri, intre orele 09:00– 17:00 (cu exceptia sarbatorilor legale) pana la data de 15 iulie 2017, inclusiv.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil  aici.