Acest concurs a expirat în data de 2018-06-16. Vezi concursurile active aici.
Ia Noroc si ai noroc la premii!

Campania “Ia Noroc si ai noroc la premii!” va începe la data de 16 aprilie 2018, ora 00:00 si va dura pana la data de 15 iunie 2018, orele 23:59 inclusiv, cu respectarea prevederilor prezentului Regulament Oficial.

La campania ”Ia Noroc si ai noroc la premii!” participa marca “Noroc” (bere cu alcool), marca proprietate a Organizatorului, in ambalajele: sticla 0.5L/ Doza 0.5L/ Pet-ul de 1L/ Pet-ul de 3L, care se identifica prin etichetele promotionale (cu dunga galbena in partea de sus a etichetei/dozei si prezenta premiilor pe fata produsului, ca in exemplul de mai jos) si capace promotionale.

Capacele produselor participante au tiparit in partea interioara unul dintre cele 4 mesaje:

  • MAIINCEARCA
  • XXBEREX0.5LXX
  • XXBEREX1LXX 
  • X10.000LEIX + un cod alfanumeric format din 4 cifre si/sau litere (exemplu: n7B9, BqaW)

Dupa data incetarii Campaniei, Produsele Participante ambalate in ambalajul promotional isi pierd calitatea de produse participante la Campanie. Organizatorul nu este responsabil si nu isi asuma nicio obligatie in legatura cu comercializarea produselor ambalate in ambalajul promotional dupa data incheierii Campaniei.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • Categoria I
    • 10 x 10.000 lei
  • Categoria II
    • 342.594 x Noroc 0.5L sticla returnabila (doar in locatiile HORECA)
    • 91.867 x Noroc 0.5 L Doza/PET (in celelalte locatii, non-HORECA)
    • 815.530 x Noroc 1 L PET

Produsele Participante la Campanie sunt in numar de 7.550.876 beri, din care 1.250.000 beri sunt castigatoare. 

In cazul premiilor din Categoria I, castigatorii vor primi suma neta de 10.000 de lei prin transfer bancar in contul indicat de castigator.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu au posibilitatea de a le schimba cu alte bunuri/produse.
Valoarea totala estimativa a premiilor, (TVA si  impozite pe premiu incluse), este de 3.798.915 lei.

Conditii pentru inscrierea in Campanie:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare; 
  • Participantul trebuie sa achizitioneze minim un produs participant la Campanie;
  • Produsele sa fie achizitionate in perioada desfasurarii Campaniei din magazinele participante mentionate in Anexa 1 a Regulamentului;

Consumatorul care va achizitiona oricare dintre produsele mentionate mai sus, va putea descoperi unul dintre urmatoarele mesaje in interiorul capacului /cheitei provenind de la produsele participante la campanie:

Mesaje castigatoare:

  • “X10.000LEIX” + un cod alfanumeric format din 4 cifre si/sau litere - Participanii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul produselor participante la Campanie, vor castiga premiul mentionat la categoria I, respectiv suma neta de 10.000 lei. Participantii care vor gasi mesajul castigator „X10.000LEIX” + un cod alfanumeric format din 4 cifre si/sau litere inscriptionat sub capacul produselor participante la Campanie trebuie sa pastreze in original capacul cu mesajul castigator si sa-l predea reprezentantului Organizatorului, pentru validare si intrarea in posesia premiului. 
  •  „XXBEREX0.5LXX” - Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul sau cheita produselor participante la Campanie, vor castiga o bere Noroc in ambalaj 0.5L (RGB sau PET sau Doza, la alegerea castigatorului) mentionata ca premiu categoria II. Participantii care vor gasi mesajul castigator „XXBEREX0.5LXX” inscriptionat sub capacul produselor participante la Campanie trebuie sa predea capacul sau cheita castigator/castigatoare vanzatorului / reprezentantului magazinului desemnat Centru de Premiere (prezent in lista din anexa I care insoteste acest Regulament), in schimbul premiului.
  • „XXBEREX1LXX” - Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul produselor participante la Campanie, vor castiga o bere Noroc in amabalaj 1L PET mentionata ca premiu categoria II. Participantii care vor gasi mesajul castigator „XXBEREX1LXX” inscriptionat sub capacul produselor participante la Campanie trebuie sa predea capacul castigator vanzatorului / reprezentantului magazinului desemnat Centru de Premiere, in schimbul premiului.

Mesaje necastigatoare:

  • “MAIINCEARCA” - Acest mesaj nu da dreptul castigarii niciunui premiu ale acestei Campanii Promotionale.