Acest concurs a expirat în data de 2016-05-07. Vezi concursurile active aici.
Sensiblu iti aduce plinul de vitamine in fiecare zi in Europa Express.

Luptă cu astenia de primăvară și bucură-te de energie din plin la Europa FM, de luni până vineri, între orele 10 și 13! Sensiblu îți aduce zilnic plinul de vitamine în Europa Express.

În fiecare zi, Ciprian Dinu te ajută să te familiarizezi cu beneficiile unei vitamine.

Dacă știi care este “vitamina zilei”, sună la semnalul de concurs la numărul de telefon 0372.069.599 (număr cu tarif normal apelabil în toate rețelele de telefonie fixă și mobilă) și câștigă pe loc plinul de vitamine! Ai un voucher de 300 de lei pe care îl poți folosi în toate farmaciile Sensiblu!

Sensiblu este cea mai mare rețea de farmacii sub acelasi brand din România, prezentă în toate localitățile cu peste 50.000 de locuitori. Rețeaua numără peste 400 de farmacii.

Campania intitulata “Dinu-ti face plinul ...de vitamine de la Sensiblu” se desfasoara in perioada 25 aprilie – 06 mai 2016 (exceptand ziua de 02 mai 2016), prin intermediul postului de radio Europa FM, in cadrul emisiunii Europa Express, de luni pana vineri, în intervalul orar 11:00 – 12:00 AM, cate un concurs pe zi, iar in ziua de 06 mai 2016 vor avea loc 2 concursuri in intervalele orare 11:00 – 12:00 si 12:00 – 13:00.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte emisiunea „Europa Express” din intervalul orar 10.00 – 13.00, iar cand vor auzi semnalul de concurs “Dinu-ti face plinul ...de vitamine de la Sensiblu”, trebuie sa sune la numarul 0372.069.599 (numar cu tarif normal) pentru a intra in direct cu moderatorul emisiunii Europa Express, Ciprian Dinu. Ascultatorul care intra in direct trebuie raspunda corect la intrebarea adresata de catre acesta, iar ulterior este declarat castigator si premiat cu un voucher de cumparaturi in reteaua farmaciilor Sensiblu, in valoare de 300 de lei. Daca ascultatorul care a intrat in direct nu stie raspunsul corect la intrebarea adresata, moderatorul va prelua un alt telefon in direct pentru a primi raspunsul corect.

Premiile acordate de catre organizator constau in:

  • 10 vouchere de cumparaturi in reteaua farmaciilor Sensiblu, in valoare de 300 de lei.

Aceste vouchere pot fi folosite pentru orice produs la vanzare in toata reteaua de farmacii Sensiblu de pe teritoriul Romaniei.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor, mai exact numele complet si adresa de livrare a premiului.