105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 vouchere de cumparaturi eMAG in valoare de 100 euro si una din cele 60 jucarii si accesorii Disney!

 admin  2015.12.10  Jucarii,Vouchere,Trageri la sorti  2153

concurs Ropharma

Campania se desfasoara in perioada 01 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016. La acest program participa toate unitatile farmaceutice din reteaua Ropharma, precum si magazinul online ropharma‐healthcare.ro.

Participa la aceasta campanie Pachetul promotional de stimulare a imunitatii format din trei cutii Activit Colostru Premium.

Participa la campanie orice persoana fizica care achizitioneaza Pachetul promotional format din trei cutii Activit Colostru Premium din farmaciile Ropharma precum si din magazinul online ropharma‐healthcare.ro.  

Pacientul care achizitioneaza pachetul din farmacie trebuie sa trimita Numarul si Data bonului fiscal impreuna cu numele si prenumele sau printr‐un SMS la numarul de telefon 0722.222.014 (numar cu tarif normal), pus la dispozitie de catre organizator sau printr‐un e‐mail catre concurscolostru@ropharma‐healthcare.ro. Informatiile pentru contactarea organizatorului vor fi puse la dispozitie in farmacii sub forma unor materiale publicitare specifice campaniei. Furnizarea datelor de contact sunt esentiale pentru contactarea ulterioara in vederea intrarii in posesia premiilor. De asemenea, bonul fiscal trebuie pastrat pana la finalul campaniei pentru confirmare.

Fiecare pacient care achizioneaza pachetul prin intermediul site‐ului ropharma‐healthcare.ro va fi inclus in mod automat in baza de date cu participantii la concurs. Confirmarea inscrierii se va face printr‐un e‐mail generat , de asemenea, in mod automat de catre site. Toti participantii vor face parte dintr‐o baza de date unica.

O persoana poate participa la campanie ori de cate ori doreste in perioada stabilita.

Premiile oferite de organizator in cadrul acestei campanii sunt urmatoarele:  

Extragerile saptamanale se vor face in fiecare zi de luni, castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti prin random.org.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Ropharma castiga premii Activit Colostru Premium pachet de imunitate castiga jucariiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.