Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Campanie de stimulare a imunitatii ‐ Activit Colostru Premium.

Campania se desfasoara in perioada 01 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016. La acest program participa toate unitatile farmaceutice din reteaua Ropharma, precum si magazinul online ropharma‐healthcare.ro.

Participa la aceasta campanie Pachetul promotional de stimulare a imunitatii format din trei cutii Activit Colostru Premium.

Participa la campanie orice persoana fizica care achizitioneaza Pachetul promotional format din trei cutii Activit Colostru Premium din farmaciile Ropharma precum si din magazinul online ropharma‐healthcare.ro.  

Pacientul care achizitioneaza pachetul din farmacie trebuie sa trimita Numarul si Data bonului fiscal impreuna cu numele si prenumele sau printr‐un SMS la numarul de telefon 0722.222.014 (numar cu tarif normal), pus la dispozitie de catre organizator sau printr‐un e‐mail catre concurscolostru@ropharma‐healthcare.ro. Informatiile pentru contactarea organizatorului vor fi puse la dispozitie in farmacii sub forma unor materiale publicitare specifice campaniei. Furnizarea datelor de contact sunt esentiale pentru contactarea ulterioara in vederea intrarii in posesia premiilor. De asemenea, bonul fiscal trebuie pastrat pana la finalul campaniei pentru confirmare.

Fiecare pacient care achizioneaza pachetul prin intermediul site‐ului ropharma‐healthcare.ro va fi inclus in mod automat in baza de date cu participantii la concurs. Confirmarea inscrierii se va face printr‐un e‐mail generat , de asemenea, in mod automat de catre site. Toti participantii vor face parte dintr‐o baza de date unica.

O persoana poate participa la campanie ori de cate ori doreste in perioada stabilita.

Premiile oferite de organizator in cadrul acestei campanii sunt urmatoarele:  

Extragerile saptamanale se vor face in fiecare zi de luni, castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti prin random.org.