Acest concurs a expirat în data de 2015-12-24. Vezi concursurile active aici.
Sa daruiesti este cel mai frumos cadou.

Campania publicitara “Sa daruiesti este cel mai frumos cadou” se va desfasura in perioada 10 - 23 decembrie 2015, la Radio ZU in cadrul Morning ZU intre 07:00 - 10:00.

Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa trimita SMS la 1815 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom) un text care sa contina cuvintele „cadoul Sensiblu de sarbatori”. Persoana care trimite al 10-lea SMS care contine cuvintele solicitate de prezentatorii Morning ZU este declarata castigatoare. Premiul consta intr-un voucher de cumparaturi de la Sensiblu in valoare de 300 lei valabil pentru promotia de Sarbatori a farmaciilor Sensiblu ce se incheie pe data de 13 ianuarie 2015.

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore va fi contactata din nou, off-air, de catre organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia  premiului castigat.

Valoarea totala a premiilor consta in 10 vouchere a 300 RON ce vor fi oferite de catre Co-Organizator. 

Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al Organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.).