98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 vouchere Sensiblu in valoare de 300 lei fiecare!

 admin  2015.12.12  Vouchere,Trageri la sorti  1770

concurs Radio ZU

Campania publicitara “Sa daruiesti este cel mai frumos cadou” se va desfasura in perioada 10 - 23 decembrie 2015, la Radio ZU in cadrul Morning ZU intre 07:00 - 10:00.

Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa trimita SMS la 1815 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom) un text care sa contina cuvintele „cadoul Sensiblu de sarbatori”. Persoana care trimite al 10-lea SMS care contine cuvintele solicitate de prezentatorii Morning ZU este declarata castigatoare. Premiul consta intr-un voucher de cumparaturi de la Sensiblu in valoare de 300 lei valabil pentru promotia de Sarbatori a farmaciilor Sensiblu ce se incheie pe data de 13 ianuarie 2015.

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore va fi contactata din nou, off-air, de catre organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia  premiului castigat.

Valoarea totala a premiilor consta in 10 vouchere a 300 RON ce vor fi oferite de catre Co-Organizator. 

Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al Organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.).


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Radio ZU castiga premii concurs Sensiblu concurs Morning ZUNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.