Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Pitstop la inghetata, plinul la premii!

Campania "Pitstop la inghetata, plinul la premii" se va desfasura in perioada 01.06.2017 - 31.07.2017. La aceasta campanie participa toate sortimentele de inghetata din marcile Algida si Napoca, comercializate in cele 96 de magazine din reteaua de statii de distributie carburanti operate in Romania sub brandul Socar.

Conditia de participare o constituie achizitionarea a cel putin unui produs participant din locatiile participante, pe durata campaniei. Pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare, un consumator poate sa aleaga unul dintre biletele sigilate pe care i le prezinta operatorul de la casa de marcat, avand dreptul la cate o participare pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare. Biletele sunt inscriptionate cu unul dintre premiile mentionate mai jos ori cu textul "necastigator". Participantul va primi sau nu un premiu, conform mesajului mentionat pe biletul pe care l-a extras acel participant. Mesajele mentionate pe bilet sunt: "Felicitari! Ai castigat o inghetata Big Milk Fruit 100ml.", "Felicitari! Ai castigat un odorizant de masina.", "Felicitari, ai castigat o tableta Samsung." si "Mai incearca! Inca o incercare, inca o sansa de castig!".

Castigurile ce constau in inghetata Big Milk Fruit 100ml si odorizant de masina vor fi validate pe loc de catre angajatul locatiei participante, pe baza biletului extras de catre participant si care mentioneaza acel castig, bilet in schimbul caruia participantului i se va oferi pe loc premiul pe care il mentioneaza acesta. Castigurile ce constau in tableta Samsung, vor fi validate pe baza biletului pe care participantul l-a desfacut si care mentioneaza acel castig, urmandu-se procedura descrisa pe bilet.

Participantii trebuie sa pastreze bonul de casa pentru validare.

In cadrul campaniei se acorda urmatoarele premii:

  • 1.800 de premii ce constau in cate o inghetata Big Milk Fruit 100 ml
  • 3.600 de premii ce constau in cate un odorizant Algida
  • 10 premii ce constau in cate o tableta PC Samsung Galaxy Tab A SM-T280

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil  aici .