Acest concurs a expirat în data de 2015-01-09. Vezi concursurile active aici.
Reincarca-ti cartela la PayPoint si PayPoint te incarca cu premii - II

Campania va începe la data de 28 noiembrie 2014 şi se va desfăşura până la data de 08 ianuarie 2015, ora 23:59. 

Pentru înscrierea în Campania Promotionale, participanţii trebuie să efectueze în perioada Campaniei, prin intermediul sistemului oferit de PayPoint, minim o tranzacţie Încărcare Electronică a cartelei de telefonie mobila pentru oricare din operatorii Orange, Vodafone, Telekom Romania Mobile, indiferent de valoare. Participanţii trebuie să păstreze bonul de reincarcare (e-voucher-ul) pe toată perioada Campaniei (inclusiv după finalizarea acesteia) ; e-voucher-ul reprezintă dovada care valideaza statutul de câştigători finali al celor desemnaţi prin tragere la sorţi şi în baza căreia sunt oferite premiile.

După îndeplinirea condiţiilor mai sus menţionate, fiecare participant trebuie:

  1. să deţină un cont de Facebook propriu şi valid;
  2. să acceseze aplicaţia numită „Reîncarcă-ţi cartela la PayPoint şi PayPoint te încarcă cu premii - II” disponibilă pe pagina de Facebook a organizatorului pe perioada de desfăşurare a campaniei;
  3. să completeze formularul aplicaţiei cu urmatoarele date: nume, prenume, adresă e-mail, vârstă, numar de telefon valid, localitate şi judeţ;
  4. să completeze campul liber precedat de ‘’Introduceti REF’’ cu seria de referinta (REF) disponibila pe e-voucher-ul (bonul de reincarcare) achizitionat in perioada concursului prin sistemul oferit de PayPoint România ; pentru a asigura acuratetea datelor, seria de referinta (REF) trebuie reintrodusa. Seria de referinţă (REF) de pe e-voucher reprezinta o serie alfanumerica de 12 caractere, precedata de ‘REF’, pozitionata sub mesajul “Tranzacţie Reuşită” (in cazul reincarcarilor clasice) sau peste sigla operatorului telecom (in cazul reincarcarii directe, realizate prin precizarea numarului de telefon)
  5. sa raspunda la intrebarile prezente in Formularul de concurs;
  6. să apese butonul ,,Trimite” din Formular;
  7. să participe la Campania Promoţională respectând toate prevederile prezentului regulament;
  8. în vederea validării finale şi pentru a intra în posesia premiului, un participant desemnat potenţial câştigător în urma tragerii la sorţi trebuie să facă dovada efectuării tranzacţiei de Încărcare Electronică cu care s-a înscris în Campania Promoţională; mai multe detalii privind validarea finală a câştigătorilor sunt menţionate în SECŢIUNEA 7 a prezentului Regulament, ,,Validarea câştigătorilor. Acordarea premiilor”.

Câştigătorul desemnat în urma tragerii la sorţi are obligaţia de a se asigura că respectivul cod secret de reîncărcare disponibil pe voucher a fost deja utilizat în momentul în care trimite dovada plăţii.  Un participant se poate inscrie in Campanie de mai multe ori de pe acelasi cont de Facebook, cu conditia ca fiecare inscriere sa implice completarea unei serii REF diferite.

În cadrul acestei Campanii Promotionale Organizatorul oferă 20 premii prin tragere la sorti electronica, dupa cum urmeaza:

  • 10 x Tableta Samsung Galaxy Tab3 T111 Lite 8GB 7" WiFi + 3G
  • 10 x Smartphone Samsung G900F Galaxy S5 16GB

Dupa finalul campaniei, pe data de 13 ianuarie 2015, se vor extrage 20 potentiali castigatori, prin tragere la sorti electronica.  La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide receptionate in perioada campaniei.