Acest concurs a expirat în data de 2015-09-21. Vezi concursurile active aici.
Condimente minune cu premii numai bune.

Campania „Condimente minune cu premii numai bune"   se va desfasura in perioada 11 - 20 Septembrie 2015 in reteaua magazinelor Cora hipermarket.

Promoterii vor fi prezenti in magazinele participante dupa urmatorul program:

  • Vineri intre 15.00 - 21.00;
  • Sambata si Duminica intre orele 10.00 - 16.00;

Consumatorii vor putea participa la campanie doar pe durata programului promoterilor in magazinele participante.

Conditia de participare la campanie o constituie cumpararea de produse participante, in valoare de minimum 10 lei (TVA inclus), in perioada campaniei, pe acelasi bon fiscal. Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal pentru validare. Un consumator are dreptul la maximum 5 participari/zi cu un singur bon fiscal, indiferent de valoarea produselor participante mentionate pe bonul fiscal, achizitionate in acea zi.

ln cadrul c ampaniei se acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele 2.074 de premii:

  • 1.000 x Set manusa de bucatarie + servet termic;
  • 10 x Set oale Tefal Intuition;

Pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare mentionata mai sus, un consumator poate sa aleaga unul dintre biletele sigilate pe care i le prezinta promoterul de la standul campaniei ce se afla instalat in magazin dupa linia caselor de marcat, avand dreptul sa extraga un bilet pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare (se poate extrage un singur bilet pentru fiecare 10 lei cheltuiti pentru achizitionarea de produse participante evidentiate pe acelasi bon fiscal, in conditiile prezentului regulament). ln interiorul biletelor sigilate se afle inscriptionat denumirea unuia dintre premiile mentionate mai sus ori textul „necastigator". Participantul va primi sau nu un premiu, conform mesajului gasit in interiorul biletului sigilat pe care l-a extras.

Castigurile vor fi validate pe loc, pe baza biletului extras care mentioneaza acel castig si pe care participantul il va preda in schimbul premiului castigat.