Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
Dercos – o noua formula anti-matreata.

Campania ”Dercos – o noua formula anti-matreata”  va incepe la data de 01 aprilie 2015, ora 10:00 si se va desfasura pana la data de 30 iunie 2015 23:59.

Campania se desfasoara in perioada 01 aprilie - 30 iunie 2015, iar cei care doresc sa participe trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa achizitioneze unul dintre produsele Vichy Dercos Sampon antimatreata pentru par normal - gras 200 ml sau Vichy Dercos Sampon antimatreata pentru par uscat 200 ml, ce au in interior un pliant cu informatii referitoare la inscrierea in tombola, in perioada 01 aprilie - 30 iunie2015, din farmaciile care comercializeaza aceste produse;
  • Sa trimita un sms la numarul 0730240241 (Numar cu tarif normal apelabil din orice retea nationala.) care sa contina numele, prenumele si adresa de mail;
  • In urma contactarii de catre Organizator la numarul de pe care a trimis sms-ul, participantul sa raspunda la cateva intrebari legate de achizitia produselor Vichy. Organizatorul va contacta participantii dupa 14 zile de la primirea sms-ului. In cazul in care un participant nu raspunde la telefon la prima apelare, organizatorul va incerca sa apeleze participantul respectiv inca o data, in ziua urmatoare. Daca nici de aceasta data participantul nu va raspunde la telefon, Organizatorul nu va mai incerca ulterior sa il contacteze.

Participantii care parcurg toti pasii descrisi anterior vor fi inscrisi automat la tragerea la sorti pentru desemnarea
castigatorilor premiilor Campaniei. Fiecare participant poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de numarul sms-urilor trimise.

In cadrul acestei Campanii Promotionale, Organizatorul ofera urmatoarele premii, dupa cum urmeaza:

  • 10 rutine de ingrijirea tenului in cutie de colectie, fiecare continand:
    • 1 x demachiant Purete Thermale 30 ml
    • 1 x Apa Termala Vichy 50 ml
    • 1 x Aqualia Thermal Spa de zi 75 ml
    • 1 x cutie de colectie Vichy 1931

Dupa incheierea campaniei promotionale, in data de 06.07.2015 va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor Campaniei. Tragerea la sorti va fi realizata prin mijloace electronice, cu garantarea caracterului aleatoriu.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.