Acest concurs a expirat în data de 2018-07-16. Vezi concursurile active aici.
Competitia celor mai creative si iscusite minti in bucatarie s-a intors. Dovedeste-ti maiestria de a gati si a (re)mixa preparate in stilul tau unic.

Competiția celor mai creative și iscusite minți în bucătărie s-a întors.

Dovedește-ți măiestria de a găti și a (re)mixa preparate în stilul tău unic, iar noi te vom răsplăti cu o petrecere de neuitat și premii pe măsura talentului tău culinar!

Notele fac muzica pe portativ, iar ingredientele dau tonul în farfurie. Participă la concursul Chef pentru o zi: Bucate (Re)mixate! Înscrie pe site un preparat după o rețetă veche și gustoasă pe care ai învățat-o din familie și surprinde-ne cu talentul tău culinar. Poți câștiga unul dintre cele 110 premii puse la bătaie. Nu uita să menționezi zona de origine a rețetei și să fotografiezi preparatele!

Cum particip?

  1. Gătește o rețetă cu tradiție în familia ta.
  2. Pozează procesul de gătire (2 imagini) cât și preparatul final (1 imagine). Nu uita să pui un cartonaș cu înscrisul „Chef pentru o zi 2018” când fotografiezi preparatele!
  3. Înscrie aici rețeta și pozele – nu uita să ne dai detalii despre rețeta ta: zona de proveniența a rețetei, ingrediente, timp de preparare, mod de preparare și timpul necesar!

Poți câștiga unul dintre cele 110 premii puse la bătaie: 10 roboți de bucătărie și 100 de vouchere de cumpărături.

Cei 10 câștigători ai roboților de bucătărie vor fi sărbătoriți cu un chef pe cinste, la Brașov, alături de invitați speciali și multe alte surprize.

Ce pot câștiga?

  • 100 vouchere de cumpărături - Pasionat de cumpărături? Câștigă unul dintre cele 100 de vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei. Bucură-te de o ofertă variată, de prospețimea și de calitatea produselor din magazinele Selgros.
  • 10 roboți - Robotul de bucătărie Kitchen Aid Heavy Duty este prietenul tău de nădejde, cu ajutorul căruia vei da frâu liber creativității atunci când vine vorba de gătit. Esențial în orice bucătărie, robotul îți scurtează timpul de preparare al alimentelor, pentru ca tu să te bucuri de mai multe momente frumoase împreună cu cei dragi.
  • Chef - Cele mai bune Bucate (Re)mixate merită un chef pe măsură! Primii 10 câștigători vor fi sărbătoriți cu un chef de zile mari, la Brașov. Acolo vor petrece alături de invitați speciali, se vor bucura de muzică, de o atmosferă cu gust și de multe alte surprize.

Loteria publicitară "Chef pentru o zi 2018" se desfășoara în perioada 15 iunie 2018 - 15 iulie 2018, după cum urmează: înscrieri concurs în perioada 15.06.2018 - 15.07.2018, jurizare în perioada 16.07.2018 - 20.08.2018, publicare rezultat 21.08.2018. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.