81
concursuri
active
Premii
in valoare de

696.84
miliarde de lei,
adica

696.839.387,00
RON
11573
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 premii a cate 2 invitatii la Pizza Festival din restaurantele Pizza Hut!

 admin  2015.02.24  Trageri la sorti,Invitatii  1039

concurs Pizza Hut

Concursul „Pizza Hut - Pizza Festival” este organizat si se desfasoara in perioada 16 februarie 2015 – 27 februarie 2015 ora 23:59, pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a se inscrie, participantii trebuie sa respecte urmatoarele:  

  • Sa intre pe pagina de Facebook Pizza Hut, sa incarce o fotografie realizata in cadrul unui festival.

Pentru a putea fi anuntati drept castigatori, toti cei care se inscriu in concurs trebuie sa verifice postarea de concurs pentru a afla daca numele lor se afla in lista de castigatori si sa transmita organizatorului toate datele cerute intr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Pizza Hut, respectiv numele complet, in conformitate cu cartea de identitate, precum si restaurantul Pizza Hut din care vor ridica premiul.          

Fiecare participant poate sa participe la concurs o singura data. O inscriere valida inseamna ca utilizatorul de Facebook va incarca o fotografie din cadrul unui festival in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Fiecare participant poate castiga un singur premiu constand in 2 invitatii (vouchere) la Pizza Festival la Pizza Hut.

Premiile concursului constau in:

  • 10 premii a cate 2 invitatii (vouchere) la Pizza Festival din restaurantele Pizza Hut pentru a putea comanda pizza de dimensiune mica si bauturi racoritoare din meniu

Validarea castigatorilor se face prin confirmarea datelor personale si a restaurantului Pizza Hut din care vor ridica premiul.

Extragerea castigatorilor se va realiza la finalul fiecarei saptamani de concurs, in zilele de sambata, 21 februarie 2015, respectiv 28 februarie 2015 prin intermediul website-ului random.org, din cadrul tuturor inscrierilor valide. 


PARTICIPA LA CONCURS

Pizza Festival concurs Pizza Hut Pizza Hut concursuri online castiga voucher