Acest concurs a expirat în data de 2014-08-05. Vezi concursurile active aici.
Castiga 10 kit-uri de vacanta!

Concursul #cafeadevara se va desfasura la nivel national, in perioada 14 Iulie - 04 August 2014.

Pentru a participa la Concurs, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina www.facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi:

  • Sa fiie fani ai paginii de facebook Cafea Fortuna
  • Sa posteze pe wall o poza sau mai multe, cu un moment in care isi savureaza cafeaua si se bucura de concediu sau de un binemeritat moment de relaxare la o Cafea Fortuna
  • Sa dea tag in postare paginii Cafea Fortuna si sa foloseasca hashtagul: #cafeadevara

Cele mai originale si creative postari vor intra in concurs pentru castigarea premiilor promotionale. Cu cat postezi mai multe momente in care te bucuri de concediu sau de un moment de relaxare la o Cafea Fortuna, cu atat mai multe sanse de castig. Din totalul postarilor, in cadrul tragerii la sorti vor fi luate in cosiderare maxim 3 participari.

La sfarsitul fiecarei saptamini de concurs, din lista ce cuprinde toti participantii care s-au inscris in mod valabil si indeplinesc toate conditiile de participare se vor desemna castigatorii premiilor promotionale, prin tragere la sorti.

In cadrul acestui Concurs se acorda un total de 10 de premii, sub forma de Kit-uri de vacanta “Cafea Fortuna”

Componenta unui Kit de vacana Cafea Fortuna este urmatoarea:

  • Umbrela cu protectie UV
  • Geanta sport cu buzunare multiple
  • Termos colorat
  • Brăţară cu măsurător raze UV

Astfel, la finalul campaniei promotionale vor fi acordate in total 10 premii, constand in 10 Kit-uri de vacanta Cafea Fortuna.

Desemnarea castigatorilor se va face saptamanal, pe baza jurizarii si tragerii la sorti. Faza de jurizare presupune validarea conform regulamentului si selectarea celor mai inspirate postari.

Tragerea la sorti a castigatorilor se organizeaza saptamanal, prin intermediul site-ului specializat www.random.org, si presupune selectarea aleatorie a participantilor din totalul fanilor care au trecut de faza de jurizare pana la data efecutarii extragerii. Castigatorii vor fi desemnati in ordinea efectuarii extragerii, incepand cu primul extras, si terminand cu ultimul.

Astfel, in cadrul campaniei promotionale vor fi effectuate 3 trageri la sorti saptamanale si vor fi acordate in total 10 premii, dupa cum urmeaza:

  • Saptamana 1 (14 Iulie – 21 Iulie) - 3  Kituri de vacanta Cafea Fortuna
  • Saptamana 2 (21 Iulie – 28 Iulie) - 3  Kituri de vacanta Cafea Fortuna
  • Saptamana 3 (28 Iulie – 4 August) - 4 Kituri de vacanta Cafea Fortuna