Acest concurs a expirat în data de 2015-08-25. Vezi concursurile active aici.
Lipton Mi-e vara.

Campania se va desfasura incepand cu 18 iunie 2015, ora 14:00 si inceteaza la data de 24 august 2015, ora 24:00. Campania se desfasoara pe pagina Lipton Romania.

Participantii care vor intra pe pagina Lipton Romania vor putea participa la Campanie prin inscrierea la concursurile saptamanale mai jos detaliate:

  • In perioada 18 iunie - 21 iunie 2015 ora 23:59 participantii se pot inscrie in concursul pe pagina de Facebook Lipton Romania in postarea de concurs “Aromele verii”. O inscriere valida presupune un comentariu in sectiunea dedicata din cadrul postarii de concurs in care participantii vor scrie corect fructele corespunzatoare celor 2 noi arome de Lipton.
  • Pe 22 iunie 2015 intre 10:00 - 23:59 participantii se pot inscrie in concursul pe pagina de Facebook Lipton Romania in postarea de concurs “Sun Party”. O inscriere valida presupune un comentariu in sectiunea dedicata din cadrul postarii de concurs in care participantii vor inscrie dorintele/planurile lor pentru vara 2015 sub forma de text, poza, videoclip.
  • In perioada 23 iunie - 7 iulie 2015 ora 23:59 participantii se pot inscrie in concursul pe pagina de Facebook Lipton Romania in postarea de concurs “Spot remake”. O inscriere valida presupune un comentariu in sectiunea dedicata din cadrul postarii de concurs in care participantii vor reface, sub forma de fotografie sau videoclip, una din scenele mentionate mai jos ale celui mai recent spot TV Lipton in care apare Antonia.
  • In perioada 8 iulie - 14 iulie 2015 ora 23:59 participantii se pot inscrie in concursul pe pagina de Facebook Lipton Romania in postarea de concurs “Striga Mi-e vara”. O inscriere valida presupune un comentariu in sectiunea dedicata din cadrul postarii de concurs in care participantii vor inscrie un videoclip in care striga "Mi-e vara" in timp ce au o sticla de Lipton in mana si se pregatesc sa faca ceva nebunesc (exemplu se arunca in piscina, se arunca in iarba, se duc intr-un lan de rapita).
  • In perioada 15 iulie - 21 iulie 2015 ora 23:59 ­- participantii se pot inscrie in concursul pe pagina de Facebook Lipton Romania in postarea de concurs “Lipton view”. O inscriere valida presupune un comentariu in sectiunea dedicata din cadrul postarii de concurs in care participantii vor inscrie o fotografie in care sticla de Lipton apare intr-un cadru neobisnuit/nou.
  • In perioada 22 iulie - 28 iulie 2015 ora 23:59 - participantii se pot inscrie in concursul pe pagina de Facebook Lipton Romania in postarea de concurs “Relax with Lipton”. O inscriere valida presupune un comentariu in sectiunea dedicata din cadrul postarii de concurs in care participantii vor inscrie o fotografie in care sticla de Lipton apare intr-un cadru care sugereaza relaxare (exemplu intr-un hamac).
  • In perioada 29 iulie - 24 august 2015 ora 23:59 - participantii se pot inscrie in concursul pe pagina de Facebook Lipton Romania in postarea de concurs “Gasca Lipton”. O inscriere valida presupune un comentariu in sectiunea dedicata din cadrul postarii de concurs in care participantii vor inscrie o fotografie a unui grup de minim 5 persoane care sa sugereze distractie/voie buna (exemplu o petrecere pe plaja).

Se vor alege un numar de 90 castigatori. Participantii vor lua parte la campanie postand un comentariu valid la posturile promotionale, marcate cu “Concurs”, conform instructiunilor scrise pe postarea referitor la campanie.

In cadrul Campaniei se vor acorda in total 90 de premii, care constau in:

  • 10 baxuri de Lipton din noile arome pentru concursul “Aromele Verii”
  • 5 pahare Lipton + 10 baxuri de Lipton din noile arome pentru concursul “Sun Party”
  • 6 invitatii la workshopul cu Iulian Moga si Antonia pentru concursul “Spot Remake”
  • 3 invitatii la workshopul cu Iulian Moga si Antonia pentru concursul “Striga Mi-e vara”
  • 3 invitatii la workshopul cu Iulian Moga si Antonia pentru concursul “Lipton View”
  • 3 invitatii la workshopul cu Iulian Moga si Antonia pentru concursul “Relax with Lipton”
  • 10 invitatii (10 grupuri de prieteni, a cate 5 prieteni per grup) la petrecerea privata cu Antonia pentru concursul “Gasca Lipton”

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in cadrul a 7 extrageri utilizand site-ul random.org, dupa cum urmeaza: 

  • 22 iunie 2015 – se vor extrage 10 castigatori pentru castigarea unuia dintre cele 10 premii constand intr-un bax din noile arome de vara Lipton pentru concursul  “Aromele Verii“ (in extragere vor fi incluse toate comentariile inscrise in concurs in perioada 18 iunie - 21 iunie ora 23:59 , care respecta mecanismul detaliat in prezentul Regulament). Se va acorda cate 1 bax/castigator.
  • 23 iunie 2015 – se vor extrage 15 castigatori pentru castigarea unuia dintre cele 15 premii. Se va acorda cate 1 pahar Lipton pentru fiecare din cei 5 castigatori si cate 1 bax de Lipton pentru fiecare din cei 10 castigatori ai concursului “Sun Party” (in extragere vor fi incluse toate comentariile inscrise in concurs in perioada 22 iunie ora 10:00 - 15 iunie ora 23:59, care respecta mecanismul detaliat in prezentul Regulament).
  • 8 iulie 2015 – se vor extrage 6 castigatori pentru castigarea unuia dintre cele 6 premii constand in o invitatie la workshopul cu Iulian Moga si Antonia.  Cei 6 castigatori vor petrece o zi cu Iulian Moga si Antonia in care vor afla mai multe tips & tricks despre cum se filmeaza un videoclip si vor beneficia de o sedinta foto profesionista cu ei si Antonia “Spot remake” (in extragere vor fi incluse toate remake-urile sub forma video sau foto inscrise in comentarii in postarea dedicata de concurs in perioada 23 iunie - 7 iulie ora 23:59, care respecta mecanismul detaliat in prezentul Regulament). Se va acorda cate o invitatie/castigator.
  • 15 iulie 2015 - se vor extrage 3 castigatori pentru castigarea unuia dintre cele 3 premii constand : in o invitatii la workshopul cu Iulian Moga si Antonia. Cei 3 castigatori vor petrece o zi cu Iulian Moga si Antonia in care vor afla mai multe tips & tricks despre cum se filmeaza un videoclip si vor beneficia de o sedinta foto profesionista cu ei si Antonia “Striga Mi-e vara” (in extragere vor fi incluse toate fotografiile inscrise in comentarii in postarea dedicata de concurs in perioada 8 iulie - 14 iulie ora 23:59, care respecta mecanismul detaliat in prezentul Regulament). Se va acorda cate o invitatie/castigator.
  • 22 iulie 2015 – se vor extrage 3 castigatori pentru castigarea a unuia dintre cele 3 premii constand in o invitatii la workshopul cu Iulian Moga si Antonia. Cei 3  castigatori vor petrece o zi cu Iulian Moga si Antonia in care vor afla mai multe tips & tricks despre cum se filmeaza un videoclip si vor beneficia de o sedinta foto profesionista cu ei si Antonia “Lipton View” (in extragere vor fi incluse toate fotografiile inscrise in comentarii in postarea dedicata de concurs in perioada 15 iulie - 21 iulie ora 23:59, care respecta mecanismul detaliat in prezentul Regulament). Se va acorda cate o invitatie/castigator.
  • 29 iulie 2015 - se vor extrage 3 castigatori pentru castigarea  unuia dintre cele 3 premii constand in o invitatie la workshopul cu Iulian Moga si Antonia. Cei  3  castigatori vor petrece o zi cu Iulian Moga si Antonia in care vor afla mai multe tips & tricks despre cum se filmeaza un videoclip si vor beneficia de o sedinta foto profesionista cu ei si Antonia “Relax with Lipton” (in extragere vor fi incluse toate fotografiile inscrise in comentarii in postarea dedicata de concurs in perioada 22 iulie - 28 iulie ora 23:59, care respecta mecanismul detaliat in prezentul Regulament). Se va acorda cate o invitatie/castigator.
  • 25 august 2015 – se vor extrage 10 castigatori pentru castigarea unuia dintre cele 10 premii constand in o invitatii la petrecerea privata cu Antonia. Castigatorul va putea participa alaturi de cai 4 prieteni din fotografia inscrisa in Concurs la o petrecere privata cu Antonia “Gasca Lipton” (in extragere vor fi incluse toate fotografiile inscrise in comentarii in postarea dedicata de concurs in perioada 29 iulie - 24 august ora 23:59, care respecta mecanismul). Premiul nu include transportul si cazare pentru castigatorii care nu sunt din Bucuresti.

Pentru fiecare premiu in parte, se vor extrage si 3 rezerve.

Castigatorii alesi in urma tragerii la sorti folosind site-ul random.org de catre organizator vor fi anuntati printr-un comentariu la postarea de concurs pe pagina de Facebook Lipton Romania.