Acest concurs a expirat în data de 2018-05-01. Vezi concursurile active aici.
Noul Syoss Oleo Intense - tehnologia double oil booster pentru culoare intensa si mai multa ingrijire. Par frumos ca la salon. Uimitor in fiecare zi.

Campania este organizată şi se desfăşoară în perioada: 01.04.2018 ora 00.00.00 (ora României) – 30.04.2018 ora 23.59.59 (ora României), în toate magazinele de pe întreg teritoriul României care comercializează produsele participante.

La aceasta Campanie participă toate produsele Syoss Oleo Intense (in orice ambalaj), apartinand marcii Syoss, care se comercializeazăpe teritoriul României.

Participanţii la prezenta Campanie trebuie să:

  • Achiziţioneze cel puţin un produs participant în campanie în perioada 01.04.2018 ora 00.00.00 (ora României) – 30.04.2018 ora 23.59.59 (ora României);
  • Să înscrie în perioada campaniei numărul și data bonului fiscal/facturii fiscale care atestă achiziționarea produselor participante, accesand site-ul www.ilovesyoss.ro; aici participantul trebuie sa completeze formularul de inscriere cu datele personale (nume, prenume, telefon si e -mail) si sa introduca data si numarul bonului fiscal, magazinul de unde a facut achizitia. După ce inregistrarea a fost realizata, participanţii vor primi un mesaj de confirmare „Felicitari! Ai intrat in promotia “Syoss Oleo Intense!” Pastreaza bonul fiscal sau factura fiscala pentru validare”.
  • Să păstreze bonurileînscrise în campanie pentru validare, în eventualitatea câştigării unui premiu la tragerea la sorţi.

Un participant unic, definit de acelaşi număr de telefon, poate câştiga în cadrul prezentei campanii un singur premiu, cu condiţia să respecte mecanismul campaniei conform prezentului regulament.

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii promoţionale, prin tragere la sorti sunt:

  • 10 x Geanta Musette (colectia Syoss)

Tragerea la sorti pentru toate premiile oferite se va efectua prin mijloace electronice si va avea loc la sediul Agentiei, in data de 30.04.2018.