Acest concurs a expirat în data de 2015-10-26. Vezi concursurile active aici.
Competitia de fotbal intre prieteni – Cupa Prieteniei Bergenbier – Editia a II-a

Fotbalul si prietenia sunt de nedespartit si asa trebuie sa ramana!

Momentele in care esti alaturi de prietenii tai trebuie sa fie traite la maximum, la fel ca momentele in care jucati fotbal, in orice conditii, dupa ore bune de munca, cu echipamentul fiecaruia de acasa. Ce va uneste este prietenia, iar fotbalul jucat in echipa o sa va aduca doar amintiri frumoase care sa va faca sa simtiti ca v-ati trait prietenia si ca ati trait fotbalul.

Anul trecut, fotbalul intre prieteni a ajuns la Rio si pentru ca prietenia adevarata castiga intotdeauna, anul acesta campionii vor ajunge la Campionatul European de Fotbal din Franta!

Campania "Competitia de fotbal intre prieteni – Cupa Prieteniei Bergenbier – Editia a II-a" se va desfasura in perioada 18 martie 2015 – 25 octombrie 2015.

Intra in Cupa prieteniei Bergenbier si traiesti fotbalul cu prietenii la Campionatul European de Fotbal din Franta!

Urmeaza pasii de mai jos si inscrie-te in competitie:

  • 1. Creaza-ti un cont
    • Fara un cont valid, nu poti participa in competitie.
    • Contul este modalitatea prin care ramai in contact cu organizatorii si membrii echipei tale, in care afli ultimele noutati si urmaresti evolutia campionatului.
    • Iata cum se creeaza un cont:

  • 2. Completeaza-ti profilul de jucator
    • In momentul in care ai un profil de jucator poti sa fii ales sau sa ceri sa faci parte dintr-o echipa inscrisa in competitie.
    • Profilul este modalitatea prin care capitanii de echipa afla mai multe lucruri despre tine si te pot lua in considerare in completarea echipei. Fotografia este importanta asa ca alege cu grija.
    • Iata cum se completeaza profilul de jucator:

  • 3. Creeaza-ti propria echipa sau cauta o echipa in care sa intri ca jucator
    • Dupa ce ti-ai completat profilul de jucator poti sa incepi sa iti cauti o echipa la care sa joci sau poti sa iti formezi propria echipa si sa cauti alti jucatori.
    • Dupa terminarea inscrierilor, componenta echipei nu se mai poate modifica pe parcursul campionatului. Pentru a-ti forma o echipa poti sa inviti jucatori liberi de pe site sau sa raspunzi cererilor care vin.
    • Cum cauti loc in echipa:

  • Cum iti creezi o echipa:

Premiile Turneelor Locale:

  • Locul 1 din fiecare Turneu Local: Fiecare participant din echipele clasate pe locul 1 va intra in posesia unui premiu constand intr-­un bax de Bergenbier (24 doze Bergenbier cu alcool de 50 cl), o minge personalizata Bergenbier si un tricou de fotbal. Se vor acorda in total un maxim de 120 de de baxuri de Bergenbier, 120 de mingii personalizate Bergenbier, 120 de tricouri de fotbal.
  • Locurile 2 – 4 din fiecare Turneu Local: Fiecare participant din echipele clasate pe locurile 2, 3 si 4 va intra in posesia unui premiu constand intr-­un bax de Bergenbier (24 doze Bergenbier cu alcool de 50 cl) si o minge personalizata Bergenbier. Se vor acorda in total un maxim de 360 de baxuri de Bergenbier si 360 de mingii personalizate Bergenbier.
  • Locurile 5 – 32 “Premiu de participare” din fiecare Turneu Local: Premiul constand intr-­un bax de bere (24 doze Bergenbier cu alcool de 50 cl) va fi oferit fiecarei echipe clasate pe unul din locurile 5-­32 in cadrul Turneelor Locale. Se vor oferi in total un numar maxim de 336 de premii.

Premiile Turneelor Regionale:

  • Locurile 1‐4 din fiecare Turneu Regional: Fiecare participant din echipele clasate pe locurile 1, 2, 3, 4  va intra in posesia unui premiu constand intr-­un bax de Bergenbier (24 doze Bergenbier cu alcool de 50 cl) si un echipament sportiv personalizat format din tricou, sort, jambiere.  Se vor acorda in total  un maxim de 160 de baxuri de Bergenbier, 160 de echipamente sportive personalizate. Echipamentele sportive se vor oferi castigatorilor in cadrul Turneului Final de la Bucuresti.
  • Locurile 5‐16 din fiecare Turneu Regional: Fiecare participant din echipele clasate pe locurile 5-­16 va intra in posesia unui premiu constand intr-­un 6 pack de bere Bergenbier (6 doze Bergenbier cu alcool de 50 cl). Se vor acorda in total 480 de premii constand in 6 pack-­‐uri de bere Bergenbier.

Premiile Turneului Final:

  • Locul 1: Fiecare participant din echipa clasata pe locul 1 va intra in posesia unui premiu constand intr-­un bax de Bergenbier (24 doze Bergenbier cu alcool de 50 cl), o minge, un trening si o excursie la Campionatul European de fotbal din Franta din 2016. Se vor acorda in total un numar maxim de 10 de baxuri de Bergenbier, 10 mingii, 10 treninguri si 10 excursii la Campionatul European din Franta din 2016.
  • Locul al 2­‐lea: Fiecare participant din echipa clasata pe locul 2 va intra in posesia unui premiu constand intr-­un bax de Bergenbier (24 doze Bergenbier cu alcool de 50 cl), o minge, un trening. Se vor acorda in total un numar maxim de 10 de baxuri de Bergenbier, 10 mingii, 10 treninguri.
  • Locurile 3‐16: Fiecare participant din echipele clasate pe locurile 3-­16 va intra in posesia unui premiu constand intr-­un bax de Bergenbier (24 doze Bergenbier cu alcool de 50 cl) si o minge. Se vor acorda in total 140 de premii constand in baxuri de bere Bergenbier si 140 de mingii.