98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 baxuri a cate 18 cutii de pateu Antrefrig si 10 tricouri promotionale!

 admin  2016.07.24  Diverse,Trageri la sorti,Alimente  1556

concurs Antrefrig

Dragii mei, anul ăsta "Hai, România" scrie pe mine, de la fotbal, la rugby, la scrimă, tenis, handbal și orice sport în care tricolorii noștri fac performanță! Motiv pentru care am lansat ‪#‎pateultricolor‬, primul pateu în trei culori din istoria pateurilor românești. Ce să mai. În semn gloriFICAT de recunoștință!

Și ca să fie steagul sus, vă invit și la #concurs! Simplu și la pateu. Cumperi 3 cutii de Antrefrig (una albastră, una galbenă și una roșie - vezi că sunt la ‪#‎ofertă‬ în magazine), îți faci un ‪#‎selfie‬ cu ele și îmi trimiți poza cum vrei tu (în comentarii mai jos, într-un mesaj privat sau îmi poți posta direct pe pagină).

Până la finalul lui august eu voi premia săptămânal câte un ‪#‎fanficat‬ cu un bax generos de pateu și un tricou de tricou, cu autograf!

Spor la selfie-uri! Și nu uitați de promoția din hipermarketuri la #pateultricolor, 3+1 on the house! Hai, România!

Păstrați bonul la veriFICAT FICAAAT!

Campania se va desfasura in perioada 27 iunie 2016 – 31 august 2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Antrefrig castiga premii Porcul Tricolor Porcul AntrefrigNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.