Castiga 10 aparate de fitness Total Crunch Evolution
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

408.24
miliarde de lei,
adica

408.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 aparate de fitness Total Crunch Evolution!

 admin  2018.04.24  Diverse,Trageri la sorti  246

concurs Europa FM

Câștigă în Ore de Primăvară, de luni până vineri, un aparat pentru fitness cu bicicletă Total Crunch Evolution ca să fii în cea mai bună formă asemeni personajelor preferate din noile seriale ”S.W.A.T” și ”SEAL” de la AXN.

Prinde semnalul de start dat de Sorin Niculescu pe frecvențele Europa FM, iar din acel moment ai doar 30 de minute pentru a te înscrie în această pagină, cu ajutorul contului creat pe europafm.ro.

Shemar Moore, cunoscut telespectatorilor din serialul de succes “Minți criminale”, revine în această primăvară la AXN într-o nouă producție, “S.W.A.T”, inspirată de serialul de televiziune și de filmul de lung metraj cu același nume.

Premiul: 10 aparate de fitness Total Crunch Evolution

Câştigă un premiu pentru a fi în forma precum eroii din trupele speciale. Dacă vrei să te antrenezi la fel ca eroii din serialele “S.W.A.T.” și ”SEAL”, aparatul de fitness Total Crunch Evolution este acum la un click distanţă.

Total Crunch Evolution este un complet sistem de antrenament destinat celor mai importanti mușchi din corp.

Cu ajutorul său poți antrena mușchii spatelui, ai umerilor, pectoralii, bicepșii, tricepșii, mușchii abdomenului, ai posteriorului, dar și mușchii picioarelor și ai șoldurilor.

Combină 4 tipuri de exerciții, pentru toate tipurile de mușchi în același timp. Totodată, aparatul are încorporată și bicicleta ideală pentru exerciții zilnice.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii