Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Plateste taxele si impozitele locale cu orice card Visa si poti trai 10 ani fara griji.

Perioada desfasurarii promotiei este 01.02.2016, ora 00:01 ora Romaniei – 31.03.2016, 23:59 ora Romaniei. 

Pentru a fi inscrisi la aceasta promotie, participantii trebuie sa efectueze, in perioada promotiei, plata oricarui impozit local sau taxe locale cu cardul de debit sau credit Visa, prin una dintre modalitati: prin intermediul terminalului POS situat in locatiile directiilor specializate din cadrul primariilor si a oficiilor postale care accepta plata cu carduri Visa, la infochioscurile care permit plata taxelor si impozitelor locale cu cardul sau online (www.ghiseul.ro) sau pe alte platforme de plata online a taxelor si impozitelor locale. 

Pentru ca o inscriere in promotie sa fie valida, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Plata impozitului local sau a taxei locale sa fie efectuata prin intermediul terminalului POS situat in locatiile directiilor specializate din cadrul primariilor si a oficiilor postale care accepta plata cu carduri Visa, la infochioscurile care permit plata taxelor si impozitelor cu cardul, online pe www.ghiseul.ro sau pe alte platforme de plata online a taxelor si impozitelor locale.
  • Nu se ia in considerare plata cash/ bani lichizi la casieria directiei specializate din cadrul primariei sau plata prin ordin de plata sau plata cu alt tip de card decat cardul Visa. Pentru identificarea primariilor care accepta plata cu cardul Visa a taxelor si impozitelor locale, va rugam sa consultati lista existenta pe www.visa.ro. Participantul trebuie sa verifice la primaria unde trebuie platit impozitul local sau taxa locala respectiva, conditiile in care este acceptata plata cu cardul Visa, inclusiv locatiile unde este acceptata o asemenea plata, precum si tipul cardului Visa acceptat.
  • Plata sa fie efectuata prin intermediul unui card de debit sau de credit Visa emis in Romania de catre una dintre Bancile Participante.
  • Plata sa fie efectuata de catre o persoana care sa indeplineasca conditiile de participare prevazute in prezentul Regulament.
  • Plata sa fie realizata in perioada promotiei, respectiv in intervalul cuprins intre 01.02.2016, ora 00:01 ora Romaniei si 31.03.2016, ora 23:59 ora Romaniei (platile efectuate in afara acestei perioade nu vor fi luate in considerare pentru participarea la promotie)

Fiecare plata a oricarui impozit local sau a oricarei taxe locale efectuata cu un card Visa in perioada promotiei si in acord cu dispozitiile prezentului regulament, reprezinta cate o inscriere in promotie, deci o sansa la tragerea la sorti.

In cadrul acestei promotii se vor acorda 61 premii, constand in:

  • un premiu zilnic, fiecare constand intr-un voucher eMAG in valoare de 500 lei. In total, in cadrul promotiei se vor acorda 60 de premii zilnice.
  • 1 premiu mare constand in suma bruta de 71.315 lei (suma neta 60.000 lei), ce ar putea sa fie echivalentul a 10 ani de impozite si taxe locale si/sau utilitati. 

Extragerile pentru premiile zilnice se vor efectua o data pe saptamana. In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor extrage cate 7 castigatori, cate un castigator pentru fiecare zi a promotiei, din perioada aferenta extragerii, precum si 10 rezerve corespunzatoare fiecarei zile.

Extragerea pentru premiul cel mare se va efectua in data de 12 aprilie 2016, avand in vedere toti participantii la promotie inscrisi in perioada 01.02.2016 – 31.03.2016.

Premiile zilnice constand in voucherele eMag, vor fi acordate electronic de catre organizator prin intermediul adresei de e-mail transmisa de catre castigator bancii participante, in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii acestora.  Premiul cel mare va fi inmanat prin creditarea cardului Visa al carui titular este castigatorul .