Acest concurs a expirat în data de 2016-07-17. Vezi concursurile active aici.
Adevarul te mediteaza si Doppel Hertz te premiaza.

Concursul “Adevărul te meditează și Doppel Hertz te premiază” este organizat în perioada 09.05.2016 - 15.07.2016.

Concursul are doua etape.

In perioada 09.05.2016 - 10.06.2016, cititorii trebuie sa aiba cont pe site-ul www.adevarul.ro, sa se inscrie in sectiunea dedicata Bacalaureat 2016 de pe site, cu un eseu motivational pe tema „Care este visul tau?”, fara limita de numar de caractere. Vor fi selectate primele 10 eseuri cu cel mai mare numar de distribuiri (share-uri) si numar de like-uri din site-ul www.adevarul.ro in reteaua sociala Facebook, stranse in perioada respectiva

In perioada 10.06.2016 - 15.07.2016, cele 10 eseuri vor intra in cursa finala pentru marele premiu.  La conditiile de participare preliminare se adauga urmatorul criteriu: castigatorul trebuie sa fie pe  lista publicata online e Ministerul Educatiei dupa afisarea rezultatelor la BAC, in randul elevilor  cu medii cuprinse intre 9 si 10 la acest examen national. Se va contoriza numarul de like-uri si  share-uri astfel incat sa se faca un top din care sa reiasa participantul cu eseul cu cel mai mare  numar de like-uri si share-uri. Daca participantul indeplineste conditia de a avea media intre 9 si  10 la BAC atunci va fi declarat castigator. In caz contrar, vor fi luati la rand urmatorii pana cand  va fi gasit participantul care va indeplinii toate criteriile mentionate anterior.

Daca mai multi  participanti intrunesc acelasi numar de share-uri si like-uri, si indeplinesc si criteriul de a avea  media intre 9 si 10 la BAC, atunci se va organiza o tragere la sorti in cadrul unei emisiuni  Adevarul Live, pe www.adevarul.ro, unde se va alege un singur castigator.

Premiul oferit în cadrul acestui concurs consta in 5.355 Lei Brut, valoare din care castigatorul va achita impozitul pe premiu.

Castigatorul va fi anuntat in data de 15.07.2014 pe site-ul www.adevarul.ro.  Premiul va fi ridicat de catre câştigător sau va fi transferat in contul bancar indicat de  castigator /parintele sau reprezentatul legal, la datele indicate de catre acesta, în maxim 30 de zile  lucrătoare de la data semnării procesului vebal cu organizatorul.