Acest concurs a expirat în data de 2014-09-13. Vezi concursurile active aici.
Castiga 1.000 de seturi Granini sau 50 baxuri de Granini!

Concursul “Podul iubirii Granini” va incepe pe data de 17.07.2014, ora 16.00 si va dura pana 12.09.2014, ora 18.00.

In cadrul Campaniei se acorda urmatoarele premii: 

Etapa 1: 

  • 1.000 de seturi Granini ce vor contine fiecare cate 1 sticla la 1L de Granini din sortimentul ales de participant in cadrul aplicatiei, 1 sticla de un 1L de Granini dintr-un sortiment ales de catre Organizator, o felicitare si o cheie simbolica a lacatelului ce se va regasi fizic pe podul Granini. 

Etapele urmatoare: 

  • Pana la 50 baxuri de Granini (1 bax = 6 sticle de un 1L), oferite prin tragere la sorti. 

Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze aplicatia denumita “Podul iubirii Granini” postata intr-un tab dedicat pe pagina de Facebook Granini Romania, in intervalul de concurs 17.07.2014 – 12.09.2014 si sa urmeze toti pasii indicati in aplicatie. 

Ce trebuie sa faca Participantul: 

  • a. sa intre pe pagina de Facebook Granini Romania, sa acorde “Like” acestei pagini si sa acceseze aplicatia concurs “Podul iubirii Granini”; 
  • b. sa permita aplicatiei sa preia datele si informatiile postate in profilul sau de Facebook (datele si informatiile solicitate vor fi specificate intr-un ecran de permisiuni); 
  • c. sa parcurga pasii aplicatiei prin accesarea butonului „Invita-ti jumatatea”. Aici participantul isi poate alege perechea cu care va dori sa imparta lacatelul. In momentul selectiei se va deschide lista de prieteni in care isi va putea bifa “jumatatea”. 
  • d. dupa alegerea „jumatatii”, participantul va putea alege un sortiment de suc Granini din cele 5 afisate in cadrul aplicatiei: portocale, coacaze negre, grapefruit roz, piersica, mar. In functie de sortimentul ales participantului i se va afisa un mesaj. Sortimentul de suc poate fi schimbat prin accesarea unui alt sortiment de Granini afisat in cadrul aplicatiei. 
  • e. va selecta (drag) lacatelul personalizat urmand sa il plaseze (drop) pe una din literele din cuvantul „IUBESC” afisat in cadrul aplicatiei. Participantul va putea alege litera pe care doreste sa plaseze lacatelul insa nu si locul acestuia pe litera. Locul pe litera va fi dat automat de catre aplicatie dupa ce participantul va plasa lacatelul. In cadrul aplicatiei vor fi afisate toate lacatele plasate pe pod, respectiv pe una din literele cuvantului “IUBESC”. 
  •  f. sa finalizeze inscrierea in concurs prin completarea formularului cu urmatoarele date personale: nume, prenume, e-mail, telefon, localitate, judet/sector, adresa completa. Dupa completarea formularului si finalizarea inscrierii participantul va primi un mesaj prin care va fi anuntat daca se afla sau nu printre primii 1000 de participanti inscrisi care vor primi unul din cele 1000 de seturi Granini ce vor contine 1 sticla Granini la 1L din sortimentul ales in cadrul aplicatiei, 1 sticla de un 1 L dintr-un sortiment de Granini surpriza, o felicitare si o cheie simbolica a lacatelului ce va fi expus pe podul Granini. g. inregistrarea in concurs se face o singura data, la completarea formularului de date personale si confirmarea inregistarii accesand butonul denumit „Finalizeaza inscrierea”. 

Un participant unic este definit prin idul de Facebook, adresa de e-mail si numarul de telefon.

In urma mesajului afisat, daca participantul se va afla in primii 1000 de useri inscrisi, acesta va putea merge in parcul Herastrau in perioada 15 august – 15 septembrie 2014 pentru a vedea lacatul personalizat in cadrul aplicatiei „Podul iubirii Granini.” Participantii care nu se vor afla in primii 1000 de participanti inscrisi vor intra in tragere la sorti ce se va desfasura dupa incheierea campaniei.

Premiile se vor acorda: 

  • a. 1000 de premii ce vor fi acordate primilor 1000 de participanti inscrisi in concurs care au parcurs si au finalizat toti pasii aplicatiei “ Podul iubirii Granini”. Se vor lua in considerare inscrierile in ordine cronologica. In cazul in care se constanta ca o persoana s-a inscris in concurs de pe mai multe id-uri de Facebook si se afla in top 1.000 cu mai mult de o inregistrare, i se vor invalida toate celelalte intrari, astfel incat sa ramana doar cu o singura inscriere in top, respectiv prima intrare valida. 
  • b. prin tragere la sorti care se va organiza la sfarsitul Concursului, pe data de 16 septembrie 2014. In tragerea la sorti sunt luati in considerare toti participantii care au parcurs si au finalizat toti pasii aplicatiei, si care nu s-au aflat in primii 1000 de participanti. In cadrul acestei trageri la sorti vor fi extrasi cate 10 castigatori si 10 rezerve pentru fiecare 1.000 de inscrieri peste primii 1000 de participanti. Tragerea la sorti se va face electronic. Fiecare premiu consta intr-un bax de Granini (1 bax = 6 sticle la 1L)