Acest concurs a expirat în data de 2015-12-01. Vezi concursurile active aici.
Tu ce Pufosenie ai castigat?

Campania va incepe in data de 15 Septembrie 2015 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 30 Noiembrie 2015 ora 23:59:59, ora Romaniei.

Produsul participant la Campanie este Delaco Branza Pufoasa Smantana 140 g - cu ambalaj promotional.

Ambalajul promotional al produsului mai sus mentionat cuprinde 1 sticker cu tatuaj NiciDoos sau 1 sticker cu cod promotional unic, pentru un breloc NiciDoos.

Pentru a participa la campanie, participantii sunt conditionati sa achizitioneze cel putin o data produsul participant la campanie. Fiecare ambalaj promotional al produsului participant contine un premiu garantat: 1 sticker cu tatuaj NiciDoos sau 1 sticker cu cod promotional unic, pentru un breloc NiciDoos.

Premiu Breloc NiciDoos: In varianta in care ambalajul promotional contine 1 sticker cu cod promotional unic, participantul trebuie sa se inscrie in campanie pentru a intra in posesia premiului: breloc NiciDoos. Inscrierea in campanie se realizeaza prin trimiterea codului unic (imprimat pe sticker) impreuna cu numele, prenumele si adresa de livrare a brelocului, prin SMS la numarul de telefon 0725 272 692. Participantii care s-au inscris in campanie prin SMS, primesc un raspuns pentru confirmarea inscrierii. Raspunsul va fi prin SMS. Participantii au posibilitatea sa isi aleaga brelocul NiciDoos, in termen de 24 de ore de la momentul primirii mesajului de confirmare a inscrierii. Participantii isi pot alege din colectia de 14 brelocuri afisata pe fanbranza.ro, prin completarea formularului disponibil in sectiunea destinata campaniei, cu precizarea denumirii brelocului ales. Daca in termen de 24 de ore, Participantii nu trimit denumirea brelocului preferat, prin mecanismul mentionat anterior, Organizatorul va trimite aleator unul dintre brelocurile disponibile.

Premiu plus NiciDoos, 22 cm: Pentru a participa la campanie, pentru castigarea unui plus NiciDoos, 22cm, participantii
trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

  • Participantii sa fi achizitionat cel putin 4 bucati din gama de branzeturi Delaco Branza Pufoasa 140g, in orice combinatie. Produsele din gama Branza Pufoasa Delaco sunt:
    • Delaco Branza Pufoasa Smantana 140 g - cu ambalaj promotional
    • Delaco Branza Pufoasa Verdeata 140 g - fara ambalaj promotional
    • Delaco Branza Pufoasa Somon 140 g - fara ambalaj promotional
    • Delaco Branza Pufoasa Ciuperci 140 g - fara ambalaj promotional
  • Participantii au obligatia de a pastra bonul/ bonurile fiscale care constituie dovada achizitionarii celor 4 bucati de Branza Pufoasa Delaco, pana la finalul campaniei.
  • Participantii trebuie sa se inscrie in campanie, pentru primirea premiului mai sus amintit completand formularul corespunzator din sectiunea de campanie de pe fanbranza.ro.

Inscrierea in campanie se realizeaza prin completarea formularului de inscriere disponibil pe www.fanbranza.ro sectiunea destinata campaniei. Dovada achizitiei a 4 produse Delaco se realizeaza prin uploadarea in cadrul formularului a pozei cu bonul/bonurile fiscale.

In cadrul acestei Campanii, organizatorul ofera ca premii:

  • 175.000 de stickere cu tatuaj NiciDoos
  • 25.000 de brelocuri NiciDoos
  • 1.000 de plusuri NiciDoos, 22 cm