Acest concurs a expirat în data de 2016-12-08. Vezi concursurile active aici.
Intra in Euro cu Taifasuri!

Concursul  „Intră în EURO cu TAIFASURI” este organizat şi se desfăşoară exclusiv în revista săptămânală TAIFASURI, în perioada 4 august 2016 - 7 decembrie 2016.

Înscrierea la concursul „Intră în EURO cu TAIFASURI” se face în intervalul 4 august 2016 - 7 decembrie 2016, prin contractarea unui abonament la revista TAIFASURI, OBLIGATORIU până la data de 31 decembrie 2016, valabil OBLIGATORIU pe minimum 2 luni.

Persoanele care deţin deja un abonament la revista TAIFASURI, valabil până la data de 31 decembrie 2016, intră automat în concurs.

Premiile acordate în cadrul concursului constau în:

  • 5 premii în bani a câte 1.000 de euro/premiu;
  • 5 premii a câte un grătar electric;
  • 5 premii a câte un aparat de făcut hot dog;
  • 5 premii a câte o răzătoare electrică;
  • 5 premii a câte un aparat de făcut tăieței.

Câștigătorii vor putea intra în posesia premiilor doar în cazul în care vor face dovada achiziţionării abonamentului la revista Taifasuri, prin transmiterea unei copii a chitanţei de efectuare a plăţii, prin poştă, la adresa Şoseaua Dudeşti-Pantelimon Nr. 1-3, et. 2, Sector 3, Bucureşti sau scanată pe e-mail la adresa taifasuri@taifasuri.ro.

Desemnarea câştigătorilor se va face aleatoriu, prin tragere la sorţi, în cadrul unei emisiuni în direct difuzate de postul ETNO TV la finalul concursului, în luna decembrie 2016.