Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-10-01. Vezi concursurile active aici.
Fii inteligent cu banii tai!

Promotia "BaniIQ 2015"   va incepe pe data de 29 aprilie 2015 si va dura pana la 30 septembrie 2015, ora 23:59:59.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa parcurga urmatoarele etape ale concursului, astfel:

  • Etapa 1 - Pretestarea: Utilizatorul trebuie sa aleaga raspunsul corect pentru o serie de intrebari - grila, cu o singura varianta de raspuns. Rezultatul pretestarii se va afia dupa incheierea seriei de íntrebari si cuprinde un graficin care se poate vedea procentual gradul de cunostinte al utilizatorului. Dupa vizualizarea rezultatului pretestarii utilizatorul poate continua trainingul apasand butonul "Continua".
  • Etapa 2 -Formular date personale: Campurile formularului sunt: Nume, Prenume, E-mail, Numar de telefon si Bifa Termeni si conditii. Toate campurile trebuie completate obligatoriu. Pentru a trece la pasul urmator utilizatorul trebuie sa apese pe butonul "Start training"
  • Etapa 3 - Desfasurarea trainingului, structurata pe capitole: Prima pagina din continutul training-ului listeaza capitolele ce urmeaza a fi parcurse de catre utilizator. Capitolele cuprind: Texte descriptive si unul sau 2 exercitii, bazate pe continutul capitolului, care presupun ordonarea de itemi
  • Etapa 4 - Testarea finala: Dupa ce utilizatorul bifeaza raspunsul unei intrebari, are posibilitatea sa apese pe butonul "Continua". Dupa ce apasa pe buton i se va afisa raspunsul corect. Intrebarile vor fi afisate pe rand in pagini diferite. Utilizatorul nu se va putea intoarce la o intrebare anterioara. Dupa incheierea testului utilizatorului i se va afisa un grafic in care se poate vedea procentual gradul de cunostinte - graficul cuprinde rezultatele pretestarii vs. cele ale testarii. Utilizatorul are optiunea de a se inscrie in promotie si de a descarca diploma. Butonul "Inscrie-te in promotie si descarca diploma" deschide o pagina care contine un formular de colectare a datelor. La apasarea butonului "Vezi daca ai catigat" se deschide un pop-up in care utilizatorul este informat asupra premiului catigat si este rugat sa descarce diploma prin apasarea butonului "Descarca Diploma".

Un participant se poate inscrie o singura data in campania promotionala si poate castiga un singur premiu, indiferent de tipul acestuia.

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • 80 x 100 lei
  • 1 x 1000 Euro

Premiile constand in maximum 100 de lei se vor acorda prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu se va desemna anterior inceperii promotiei in mod aleator cate un moment catigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment catigator (un numar intreg intre 1 si 10). Momentele castigatoare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei promotiei. Va fi desemnat catigator participantul care parcurge toti pasii dupa un moment catigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv 

Premiul cel mare de 1.000 euro va fi acordat prin tragere la sorti in intervalul 01 - 10 octombrie 2015  si va viza inscrierile in promotie, ale tuturor celor care nu au castigat anterior un premiu, inscrieri efectuate intre 29 aprilie si 30 septembrie 2015. Extragerea se va face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unui notar public.