Acest concurs a expirat în data de 2015-09-19. Vezi concursurile active aici.
Inscrie-te in cea mai amuzanta intrecere a anului, adoptand una sau mai multe ratuste care sa participe pentru tine in concurs.

Inscrie-te in cea mai amuzanta intrecere a anului, adoptand una sau mai multe ratuste care sa participe pentru tine in concurs.

Pentru a te inscrie in Cursa de Ratuste „Rotaract Triumph” cu scopul de a contribui la schimbarea vietii unor copii defavorizati, dar si de a avea sansa de a castiga unul dintre premiile consistente oferite de sponsorii evenimentului, este nevoie sa efectuezi o donatie de 10 lei, utilizand platforma de plati online disponibila la cursaderatuste.ro.

La fiecare 10 lei donati, primesti o ratusca cu un cod unic inscrisa in Cursa de Ratuste Rotaract Triumph.

Codurile unice ale ratustelor tale le vei primi pe email la finalizarea comenzii si aceasta va fi dovada ta pentru participare si pentru ridicarea premiilor in cazul in care ratusca cu codul tau castiga.

Prin aceasa donatie, primesti dreptul de participare in cursa, NU si ratusca in format fizic.

Cursa de Ratuste „Rotaract Triumph” se va desfasura pe data de 19 septembrie 2015, pe raul Dambovita, intre Piata Natiunilor Unite si Piata Unirii pe o distanta de 400 m.

Ratusca care va trece prima linia de sosire va fi declarata castigatoare a Cursei de Ratuste „Rotaract Triumph”. Ratustele castigatoare sunt premiate de catre sponsori. Premiul cel mare este 1.000 Euro, la care se adauga alte premii.

Cu fondurile strânse vom achiziționa proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici cu vârste fragede care încă mai au șansa de a nu deveni complet surzi, de a se integra în societate și de a merge la o școală normala.