107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 1 GB trafic de date!

 admin  19.09.2015  Diverse,Castig instant  3497

concurs Telekom

Concursul se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, incepand cu 09.09.2015 pana la atingerea unui prag maxim de 100.000 GB alocati in cadrul campaniei.

La Campania GigaShare poate participa orice utilizator de cartela preplatita apartinand Telekom Romania Mobile ca urmare a recomandarii primite din partea altui utilizator de cartela preplatita, selectat de catre Telekom Romania Mobile pentru a initia Campania.

Campania este anuntata de catre vloggerul Mickey Hash prin intermediul Tadaaam Show. Primii 200 de utilizatori de cartela preplatita Telekom care vor trimite un SMS, la numarul 0760.550.053 vor primi in mod gratuit 1 GB trafic de date si dreptul de a inscrie la randul lor in campanie un numar maxim de 5 alte numere de telefon apartinand Telekom Romania Mobile daca acceseaza link-ul telekom.ro/gigashare primit prin SMS si accepta termenii si conditiile acestui regulament.

Fiecare din numerele inscrise in campanie primeste pe cont 1 GB trafic de date si posibilitatea de a inscrie alte 5 numere de telefon in campanie, cu conditia sa indeplineasca cumulativ urmatoarele criterii:

  • sa fie numar activ de cartela preplatita Telekom Mobile
  • sa nu mai fi fost inscris anterior in campanie.

Dupa accesarea paginii oficiale a campaniei, participantii trebuie sa citeasca si sa accepte termenii si conditiile acestui regulament si sa se autentifice prin intoducerea numarului de telefon. Astfel primesc bonusul de 1GB si posibilitatea de a inscrie noi participanti.

Un client eligibil va putea accesa pagina campaniei ori de cate ori doreste, insa va putea inscrie un numar maxim de 5 noi participanti in campurile dedicate, afisate pe pagina.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Telekom Campania GigaShare campania promotionala Fratia GigaShare Tadaaam Show gratuit 1 GB trafic de date trafic de date


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail