Acest concurs a expirat în data de 2014-06-27. Vezi concursurile active aici.
Casa ta de la A la Z

Concursul "Casa ta de la A la Z!"  se desfasoara in perioada: 26.05.2014 - 26.06.2014.

Utilizatorii trebuie sa parcurga 8 pasi pentru a construi o casa perfecta. Fiecare pas este reprezentat de catre un partener relevant. Participantii trebuie sa ofere date valide de contact: e-mail si nume/prenume, in caz contrar, Organizatorul poate decide sa nu fie luate in considerare. Participantii au obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre Organizator in cazul in care vor fi alesi castigatori. 

Participantul la concurs este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest Concurs. 

Castigatori vor fi alesi in mod aleatoriu printr-un sistem intern. Cei 6 castigatori vor fi desemnati in data de 27 iunie 2014

Premiile constau in:

  • Un pachet de calatorie in valoare de 459 $ + taxe (482 $) ce contine un voucher de vacanta si posibilitatea de a face rezervari la cele mai mici tarife la peste 300 000 hoteluri din toata lumea in decurs de un an din momentul activarii premiului
  • 5x cuptor cu microunde Electrolux

Prin participarea la acest Concurs, utilizatorii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale de presa, audio, video, fara niciun fel de remuneratie aferenta.